Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rontják el a kapcsolatot, aztán meg könyörögnek, hogy béküljek ki? Mindenki hülye?
Azon vagyok. Ez már továbblépés.
De ők gyengítenek küzdenek.
Es nem ertem a logikat mert kb 10 masikba is kevesebb energia kéne mint belém.
Minden napra jutna nekik másik nő csak csettinteniük kell. A legt9bb nő amugyis hülye könnyen kaphato pancser idiota. Marmint nekik. Elájulnak egy jopasitol egy mosolyra.
De inkább minden méltósagukat is feladva Bármire képesek.egy exért.
Espedig azt mondják a férfiak a racionálisak.
Még jó, hogy nem vagy hülye könnyen kapható pancser idióta, aki itt vekeng azon, hogy miért próbálkoznak nálad, ahelyett, hogy letiltanád őket és élnéd az életedet.
Megsúgom, egy exet visszaszerezni jóval egyszerűbb mint újat felhajtani, megszerezni, megtartani. Neked ígér valami hülyeséget meg elmorzsol két könnycseppet és máris el vagy magadtól ájulva, hogy férfiak tömegei képtelenek nélküled élni.
Hát ezért. Nagyon is racionális az ok.
Pont nem egyszerubb
Annyi energiát tesznek egy ex visszaszerzesébe hogy 10 masikat fuzni azokkal randizgatni setagalopp lenne ehhez képest.
Szerintem ott lesz a baj hogy idegen nők irant nem éreznek semmit, lesz.rják magas ivben. Nincs meg ami hajtsa.
A szex az kevés. Több kell.
Mert irántad nyilván éreznek. Azért szúrták el, mikor még ott voltál nekik és most eszmélnek, micsoda kincset vesztettek el.
Akkor szépen meg is válaszoltad magadnak. További sok boldogságot!
Nem akarnak belemenni ebbe másokkal, hogy szex aztan dobja szex aztan dobja. Mert nem erdekli senki.
Nekik ez nem kell. Nekik ennél tobb kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!