Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes megmenteni a kapcsolatot sok év után, mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
Majdnem 10 év van mögöttünk, 20 évesen találkoztunk, 5 év után sikerült összeköltözni. Az utolsó 2 év viszont csak éldegélés egymás mellett, némi szexszel. Én 30 éves koromra elértem, hogy van egy hitelmentes ingatlanom, motorom, hobbijaim, befektetésem. Neki az évek alatt 3 tizenX éves rozzant autója volt, amiket minden héten szereltetett, legókat, mesefigurákat gyűjt, tele a lakás a rendetlenül tárolt porfogóival. Én mosok, főzök a dolgaim mellett rá is, lényegében ő nem nőtt fel, én igen. Nem akartunk soha gyereket, de neki semmi célja nincs. Milliószor próbáltam beszélni vele normálisan, nem lehet. Hallgat, vagy elbagatellizálja a dolgokat, ugyanakkor sértődött az önerőből szerzett vagyonom miatt (jobban keres nálam, de mindig külön kasszán éltünk, kifolyik az összes pénz a kezéből). Ott tartok, hogy utálok hazamenni a mosatlanra, a rendetlenségre, minden nap inkább túlórázok, motorozok. Intimitás évek óta nincs, akkor jön a közelembe, ha szexelni akár, csak cicit, p.ncit fog, így már ahogy lehet, hárítok. Ő elhízott, én izmos lettem (edzeni is járok, hogy valahova menekülhessek). Viszont, nehezen változtatok, külföldön élünk, nem tudom, találnék-e valaki mást, nagyon nehezen ismerkedek, nehezen leszek szerelmes. Viszont megfogalmazódott bennem, hogy talán egyedül is jobb lenne. Mit tanácsolták, érdemes még vergődni tovább? Anyagilag nem lenne probléma a külön élés.2022. máj. 21. 01:39
1/5 anonim válasza:
Ha anyagilag nem probléma, akkor mi tart össze vele?
Honnan tudod, hogy mi lesz úgy, ha 10 éve senkit nem engedtél magadhoz közel? Egyedül is jobb lesz, teljesen felesleges tovább húzni!
2/5 anonim válasza:
30 évesen miért be találnál valakit? Ha velemaradsz még 10-20 évet, 40-50 csak még nehezebb lesz és nagyon fogod sajnálni ezeket az éveket.
4/5 anonim válasza:
De minek vagy vele?
Mi a f@sznak kell ez a szenvedés?
És még meg akarná menteni.
Komplett idióta vagy!
5/5 anonim válasza:
30 évesen hagyjálmár, előtted az élet, főleg, hogy stabil lábakon állsz, adsz magadra. Költözz el, el tudod magad tartani, ne ezen töprengj. Egyedül is jobb, mint egy ilye emberrel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!