Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mivel lehet megmenteni egy kapcsolatot? Illetve érdemes egyáltalán próbálkoznom?
Figyelt kérdés
Párommal együtt vagyok már több mint egy éve és észrevettem mostanába megváltozott néha káromkodik ,csúnyákat mond rám és hiába kérem h legyen kicsit romantikusabb szerinte az b.uzis+ ha annyira romantikát akarok akkor csináljak én.A barátnőmet folyton meglepi a barátja valami újjal nekem meg olyan érzésem van ,hogy csak úgy vagyok és kész..fiatal vagyok még 16/L de elején nem ilyen volt egy rendes,naív,ártatlan kis srácnak ismertem meg de olyan nagyképű lett..félek már semmi nem lesz a régi :(2010. máj. 29. 11:04
3/9 A kérdező kommentje:
de nem akarom dobni..próbáltam már de nem megy egyszerűen nagyon szeretem..persze van ,hogy úgy érzem ez lenne a megoldás de én küzdnei szeretnék azért a fiúért akibe életembe először szerelmes lettem
2010. máj. 29. 11:13
4/9 A kérdező kommentje:
kicsi az esélye ,hogy vele öregszem meg tudom mivel fiatal vagyok de szeretném hinni ,hogy visszatudom fordítani a személyiségét...szerintetek van rá esély?hogy lehetne rávezetni?
2010. máj. 29. 11:14
5/9 anonim válasza:
fiatal vagy, és hagyd a francba, keress mást, 16 éves vagy előtted az élet nem csak 1 pasi létezik, majd meglátod, ha nyitott szemmel jársz, és nem borít el a rózsaszín köd amelyböl nem látsz ki, és végre nem csak ő fog a szemed előtt lebegni
6/9 A kérdező kommentje:
hát a rózsaszín köd kb fél éve eltűnt tudom milyen volt az és hihetetlen érzés de ez már nem a rózsaszín felhős változat...de jó is lenne ha újra megtalálnám azt a felhőt..és nem szeretnék más fiú után nézni sajnos egyszerűen nem az a tipus vagyok aki erre képes ilyen hamar..mindegy 1 hónapot adok a kapcsolatnak ha nem megy hát nem erőltetem de utána nem tudom mi lesz....remélem nem szenvedek már sokáig :( piszkosul fáj a szívem
2010. máj. 29. 11:37
7/9 anonim válasza:
mondd meg neki, hogy neked ez így rossz, esetleg fenyegetőzz szakítással. megértem h nem akarod őt elveszíteni, de sztem már inkább a megszokás tart mellette, mert már nem az az ember akit megismertél. amúgy meg minden srácnak előbb utóbb kinyílik a csipája, főleg iylen fiatalon. szomorú, de neki még tapasztalnia kell, és ezt nem biztos, hogy veled fogja. persze nem az a megoldás, h rögtön kidobod, de ha mindig csak fáj a szíved, az sem jó dolog. ülj le vele beszélgetni, és nem reagál, vagy flegmázik, ne halogasd tovább és szakíts vele.
8/9 anonim válasza:
"melegítve csak a töltött káposzta jó"
ebben a korban fejlődik a személyiségetek, persze, hogy nem viselkedik ugyanúgy, mint 1 éve. ha ez neked nem tetszik, vagy nem tudsz ezzel "együtt élni" akkor mindkettőtöknek az lenne a legjobb, ha békében válnátok el.
9/9 A kérdező kommentje:
tudom de ha meg szakítani akarok akkor elkezd követni és egy napra kedvesebb lesz...nem értem :S
2010. máj. 29. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!