Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon érdemes még megmenteni a kapcsolatomat?
1 éve vagyunk együtt. Az elején nálunk nem igazán volt udvarlás, romantika vagy csak minimális. Úgy indult, hogy hazudott nekem, becsapott többször, amire rájöttem. Megbánta, én megbocsátottam.
Nem igazán vagyunk érzelmileg egy szinten és a természetünk is sokban különbözik. Nagyon érzelgős vagyok, nagyon fontosak az érzések számomra és úgy érzem sosem fogom feladni az álmaimat. Ő sokkal keményebb, racionálisabb. Nekem nagyon hiányzik a több érzelem és hogy jobban kimutassa, hogy szeret vagy büszke rám.. Elgondolkozok néha azon, hogy nagyon nem illünk össze, vmi hiányzik, máskor meg nem foglalkozok ezzel, elfogadom.
Most viszont közelebb kerültem vkihez (egy kollégámhoz), aki érdeklődik irántam, szeretne randizni velem, közeledni felém, tetszik neki a személyiségem. Nem csalnám meg a barátomat, de nagyon vonz ez a férfi (nem testileg). Alig várom, hogy beszüljünk, hogy lássam, hogy hívjon vagy írjon. Nem történt már köztünk, de nem akarok senkit becsapni.
Nem tudom mi lenne a helyes döntés..
29/N
Ha már egy év után megmenteni kell a kapcsolatot, akkor valószínű, hogy nem érdemes tovább próbálkozni vele. Főleg úgy, hogy már az elején átvágott.
De mindettől függetlenül biztos, hogy jó ötlet egy kollégával kavarni? Ha az a kapcsolat tönkremegy, akkor utána nagyon kellemetlen tud lenni a légkör a munkahelyeden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!