Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatot érdemes újrakezdeni?
Korábban volt egy több évig tartó kapcsolatom ezzel a bizonyos lánnyal, de ez az időszak is sok bonyodalommal volt teli.
Mindkettőnk életében első szerelem volt, őt pedig folyton hajtotta a kalandvágy más férfiak után.
Mostanra mindenki más csak megalázta és bántotta őt. Az utóbbi időben Újra felkeresett, és felvette velem a kapcsolatot.
Jól éreztük magunkat együtt anélkül, hogy a múltból bármi sérelmet felidéztünk volna.
Szerintetek érdemes lenne újrakezdeni egy előzőleg nagyon csúnya véget ért kapcsolatot? vagy a vér sosem válik vízzé?
Ti mit gondoltok erről?
3-as
250 km-re vagytok egymástól... az nem újrakezdés...
Nekem egyetlen egyszer működött az újrakezdés. De nem a saját érdememnek tartom, persze, változtam, de a legtöbbet ő változtatott a hozzáállásán. 1,5 éve ismerkedtünk meg. Az első 9 hónapban össze-vissza küszködtünk. Sokszor megsértődött apróságokon, meg hát elég sok gond volt. De nagyon sokat változott rövid idő alatt.
Viszont nekem volt előtte egy 5 éves kapcsolatom, és azt így utólag nagyon úgy érzem, hogy felesleges volt újrakezdeni. Habár kibéküléskor megbeszéltük a gondokat és eleinte úgy tűnt, hogy rendben vannak a dolgok. Hamar elkezdtek visszaszivárogni a régi problémák, és az utolsó fél év már csak szenvedés volt. Végül én szakítottam. Amikor kimondtam,hogy vége, utána rögtön elsírtam magam, mert akkor jött ki belőlem az elmúlt idők feszültsége és nagyon megkönnyebbültem, hogy végre lezártuk.
Szóval, nagyon ritkán működik az újrakezdés. De csak akkor, ha mindketten elemi mód változtattok a hozzáállásotokon és nem engeditek be a korábbi problémákat.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!