Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mennyi idővel és milyen módon érdemes felvenni a kapcsolatot, ha nem szeretném az exet mint embert elveszteni az életemből, ahhoz nem ragaszkodok hogy újra összejöjjünk? Ordítozás és ajtócsapkodás közepette váltunk el.
Normálisan, őszintén, és egyenesen. Általában pár hét, miután lenyugodtak a kedélyek:) 1-2 hét kb..
Bár attól is függ, hogy mit műveltél:D mert lehet, hogy a másik első körben ad egy pofont neked, utána békül:xD
Egy hét után megkerestem de közölte hogy nincs többé mondanivalója számomra ezért nem akar velem beszélni, de azért még elsorolta hogy miket csinálok rosszul, miket rontottam el (beledöngölt a földbe), úgyhogy valószínűleg tényleg pár hónap no-contact kell.
Járás előtt nagyon jó barátok voltunk, de aztán ő többet akart. Én már akkor is láttam hogy nem illünk össze, ezt el is mondtam neki, de megkért, hogy adjak esélyt, megoldjuk majd intelligensen. Hát nem oldottuk meg... Így most elvesztettem egy jó barátot. :\ Ha nem jövök össze vele, akkor is elvesztettem volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!