Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit kellene tennie az exednek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennie az exednek, hogy újra összejöjj vele?

Figyelt kérdés

2022. jún. 19. 23:23
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Azért szakítottam, mert minden lehetséges módon megpróbáltuk menteni a kapcsolatot, mégsem voltunk boldogok együtt, nem azt tudtuk nyújtani egymásnak, amit a másik szeretett volna.

Nem jönnék össze vele, bármit is csinálna, mert azóta megtaláltam azt a párt, akivel tényleg passzolunk és boldogok vagyunk.

2022. aug. 24. 23:27
 32/36 anonim ***** válasza:
Több exem van. De nem tartom egyikkel sem a kapcsolatot. Vége, a múlt s ott is marad, bár nemtzdhatom mit hoz a jövő, hisz minden ember folyamatosan változik.
2022. aug. 25. 14:34
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém mindent is megígért, számomra ő volt a tökéletes nő, de félrelépést sose tudom megbocsátani...
2022. aug. 25. 16:24
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

Szeretnie

(Szinte minden kapcsolatom itt bukik el. Pl a bántalmazók nem tudják szeretni a saját párjukat illetve nem tudják azt, hogy a szeretet nem fáj.

A megcsalók szintén nem tudják mi az, hogy szeretni a másikat. De azok sem, akiknek az anyjuk a párjuk valojában, és egy társ csak másodhegedüs. Azok sem, akik szexkapcsikban vannak monogám és ennyi a kapacitás. De a kontrollmániásak sem tudják, hogy a szeretet nem ez. Es sorolhatnám. Nagyon sokan csak annyit nem tudnak mi az, hogy szeretni a másikat, de még annyit sem, mi abban nekik a jó, ha szeretnek vkit)

De ha az exeim tudnák mi az hogy szeretni akkor valszeg az elottem levővel szét sem mentek volna, engem meg sem ismertek volna.

2022. aug. 25. 19:22
 35/36 anonim ***** válasza:
51%

Elég lenne ha csak annyit írna hogy "Sajnálom ami történt, helyre szeretném hozni."

Mi ikerlángok vagyunk, emellett előző életből hozott kapcsolat is.

2022. aug. 25. 20:40
 36/36 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

2022. aug. 25. 20:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!