Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennie az exednek, hogy újra összejöjj vele?
Azért szakítottam, mert minden lehetséges módon megpróbáltuk menteni a kapcsolatot, mégsem voltunk boldogok együtt, nem azt tudtuk nyújtani egymásnak, amit a másik szeretett volna.
Nem jönnék össze vele, bármit is csinálna, mert azóta megtaláltam azt a párt, akivel tényleg passzolunk és boldogok vagyunk.
Szeretnie
(Szinte minden kapcsolatom itt bukik el. Pl a bántalmazók nem tudják szeretni a saját párjukat illetve nem tudják azt, hogy a szeretet nem fáj.
A megcsalók szintén nem tudják mi az, hogy szeretni a másikat. De azok sem, akiknek az anyjuk a párjuk valojában, és egy társ csak másodhegedüs. Azok sem, akik szexkapcsikban vannak monogám és ennyi a kapacitás. De a kontrollmániásak sem tudják, hogy a szeretet nem ez. Es sorolhatnám. Nagyon sokan csak annyit nem tudnak mi az, hogy szeretni a másikat, de még annyit sem, mi abban nekik a jó, ha szeretnek vkit)
De ha az exeim tudnák mi az hogy szeretni akkor valszeg az elottem levővel szét sem mentek volna, engem meg sem ismertek volna.
Elég lenne ha csak annyit írna hogy "Sajnálom ami történt, helyre szeretném hozni."
Mi ikerlángok vagyunk, emellett előző életből hozott kapcsolat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!