Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit kellene tennie az exednek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennie az exednek, hogy újra összejöjj vele?

Figyelt kérdés

2022. jún. 19. 23:23
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem jönnék vele újra össze. Mindkettőnknek rossz volt, amikor szétmentünk, nem akarnám újra átélni.
2022. jún. 24. 03:36
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem jönnek újra össze vele.

De el szakadhatna anyucitól, lehetne önálló döntése, véleménye. Magabiztosság hiányzott belőle.

2022. jún. 24. 11:07
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Kipusztulnia.
2022. jún. 24. 11:14
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Középsuli után messzire költözött (nem volt pénzem, se lakás, semmi, dolgoznom kellett), így konkrétan nem is szakítottunk, csak eltávolodtunk egymástól, tehát nem vesztünk össze, vagy ilyesmi.

Ha elválna a férjétől, vagy bedobná mellé a hajszárítót a kádba, utána összejönnék vele :)

31/F

2022. jún. 24. 17:41
 25/36 anonim válasza:
100%
Soha nem kezdeném vele újra. Engem ne használjon fel arra, hogy a barátnőjét csalja.
2022. jún. 24. 20:21
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellene már többet. Okoskodott állandóan, nem is ismert rendesen de osztotta az észt és okoskodott az én életemben is, meg a paranoiás mániái... csak ő volt a fontos a saját dolgaival, mellesleg hazudozott, füvezett óránként, amire azt mondta ő nem drogos 😃
2022. jún. 24. 22:26
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Újraszületnie
2022. jún. 24. 23:10
 28/36 anonim ***** válasza:
Nem békülnék. Én anyámmal laktam, de mindent én csinálok, intézek stb... Ő egyedül élt, de napi 3-4-szer beszélt az anyjával akit úgy tekintett ha azt mondta a pirosra h kék, akkor az úgy van. Mamabankban gyűjtötte a pénzt stb... azt hallgattam leszakadhatnék anyámról, mert nincs saját életem. Hát pont nekem volt, ő élte úgy az életét ahogy "anyu" mondta 😃😂
2022. aug. 20. 17:17
 29/36 anonim ***** válasza:
Azt hazudta ő régen drogozott és leszokott. Meg akart vásárolni mindennel is. Kiderült kúrvára nem szokott le, csak manipulált. Kéne a f@szomnak ilyen nyenge sz@r, aki drog nélkül nemtud élni. Most egy tipikus putyerkás nem idén barnulttal és kölykével van, azokat megveheti 😃😂
2022. aug. 20. 17:20
 30/36 anonim ***** válasza:
Közösségi oldalon szakított velem, utána meg meglepődött h azt mondtam akkor hagyjon békén, erre rám fogta h én szakítottam. Parajonás biofüves g. ci volt, kéne a francnak
2022. aug. 20. 17:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!