Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennie az exednek, hogy újra összejöjj vele?
A kapcsolat végére már eljutottunk arra a szintre, hogy annyira elhidegültünk és annyi probléma volt, hogy már külsőre sem vonzott... ha visszagondolok a külsejére, sem jövök lázba. Szerintem nem tudna semmit tenni azért, hogy újra megpróbáljam vele, mert nem igazán hiszem, hogy belsőre tudna annyit változni, hogy ezt a folyamatot vissza tudja fordítani.
2022. jún. 20. 11:22
Szerintem sok minfentől függ. Sok ember fejlődik.
Mi történetünk.
Ismeretlenül jöttünk össze, ekkor még ugye nemtudtuk mibe vágunk. Teljesen különbözőek voltunk. Első pár hónap mesébe illő volt, majd a különbözőségünkből jöttek a veszekedések, nem bíztunk még eléggé egymásban, ezálltal nem voltunk teljesen őszinték sem. Ez ment kb 5 hónapig. Belefáradtunk, mert nem engedett egyikőnk sem, ezáltal bipolárissan viselkedtünk egymással, idegedíttük egymást ezáltal sexben sem adtunk meg egymásnak mindent... azt gondoltuk ez nem fog működni, nem illünk egymáshoz. Aztán szétmentünk. Mindkettőnknek lett egyből párja. Nem kerestük egymást. Majd 4 hónap múlva teljesen véletlen egybeeséssel ott hagytuk a párjainkat. Engem megkeresett. Sokat beszélgettünk, aztán találkozgattunk, közös programokra jártunk. Majd inmár ismerten őszintén megbeszéltük a múltat, mitől tartottunk, miért történt ami történt.Rájöttünk akkor is vonz valami egymáshoz... Újra megpróbáltuk...most már odafigyelünk egymásra, lett bizalmunk és a sexben is megadjuk egymásnak ami kell. 6éve vagyunk együtt, útban a szerelmünk gyümölcse.
Szóval egyén és probléma függő...
2022. jún. 20. 18:33
Nálam úgy van,hogy az ajtó csak kifelé nyílik.Főleg,ha nem én voltam a szakító fél.
Három exem van, egyik sem kapott,vagy kapna esélyt.Környezetemben minden újrakezdés kudarcos volt,sőt van,akik gyűlölik egymást,szóba sem állnak egymással.
Tudomásul kell venni,hogy ha valami véget ér, annak oka van.Szerintem az újrakezdésben benne van a kényelem,önértékelési gondok és félelem az újtól,vagy a magánytól.
2022. jún. 21. 05:19
Ugyanabba a xarba kétszer nem lépünk
2022. jún. 21. 10:18
Mi anno telhesen ismeretlenül jöttünk össze, különbözőek voltunk. Mindketten családra vágytunk. Igazából h ezt a vágyat teljesítsük rögtön úgy viselkedtünk, megmondta mi a nő és férfi dolga. Megfelelni akartunk. Ezáltal meguntuk egymást, jöttek a hisztik, veszekedések, sokszor már beszélgetni sem volt kedvünk, én tiszta ő füves, szétmentünk, nem kerestük egymást.Eltelt egy hosszabb idő. Ezáltal mindketten rájöttünk mit rontottunk el. A megfelelési vágy, fű, ami nem önmagunk voltunk. Újrabeszéltünk, ezt át is vitattuk. Azóta letette a fűvet. Találkozgatunk, ki alakult egy baráti viszony köztünk ami anno nem volt meg. Kiderült az annoi sok rossz ellenére valamilyen láthatatlan szál összekötött minket. Jó lett a társaságában, mentünk sok helyre, őszinte lett. Majd újra összejöttünk. Egész más a mostani kapcsolatunk mint anno volt. Sok szeretettel, örömmel teli, gátak nélkül.
2022. jún. 21. 11:37
Első pillanattól kezdve hazudozott majd elárulta h hazudott s még hálásnak kellett volna lennem h időben elárulta. Kapcsolatfüggő is, kiderült "más" függő is. Kellene a francnak, ámítson mást. Én csak azt kívánom mindent adjon vissza a karma, had tudja meg milyen érzés....
2022. jún. 21. 11:44
17/36 anonim válasza:
Bocsánatkérés, szerelmi vallomás
2022. jún. 21. 19:03
ugyanaz mint a 17-es. Van olyan exem akivel viszont soha (mert hogy megcsalt)
2022. jún. 22. 09:21
Semmit, mert felesleges. Az exem Betegesen féltékeny, irányításmániás nyomorék volt, Megcsalt, aztàn megütött mikor dobtam, szóval semmit se tudna tenni ami ezt elfeledteti. Soha nem jönnék vele újra össze. Meg amúgy is férjnél vagyok régóta, de ha szingli lennék, akkor se kéne.
2022. jún. 23. 15:42
Egy élet kevés lenne,hogy jóvátegye azt a sok aljasságot,amit tett.
2022. jún. 23. 18:55
Kapcsolódó kérdések: