Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadható ez vagy normális dolog?
1 hónapja mentünk szét és exemnek már párja van.
Elolem titkolja anyukam látta már őket utcán azaz publikus.
De ha rakerdezek felhaborodva mondja hogy nincs senkije.
Se a tirkolast nem értem sem pedig azt hogy mennyire szerethetett engem ha 3 év kapcsolat után már 1 hónap múlva új nője van.
Nekem ez nagyon megalazó.
Hogy tud ilyen gyorsan tullepni?
És miért tagad?
Te birtokolni akarod a volt pasidat még akkor is, neked sem kellene (?), azt akarod, hogy fájjon neki is, hogy ő is gondoljon rád, hogy értékes legyél az ő szemében. Mert az lenne szerinted igazságos. De ez van, el kell fogadnod, nem irányíthatod, ő egy másik ember, aki másképp döntött, mint ahogy te szeretnéd. Ne azzal mérd magad, hogy ő mit gondol rólad. Koncentrálj arra, hogy ne gondolj rá, mert addig nem tudsz továbblépni. És ez egy segítőkész tanács, nem kritika.
Ez a "figyelmeztetni kellene" meg mégse egy hónap, hanem két hét... meg csak most jutott eszedbe, védekezés arra, hogy nem neked tetsző válaszokat kaptál, de hát nem ezért írtad ki a kérdést. Ne folyj bele, bírd ki, bármennyire kíváncsi vagy, és nem kell mostantól az összes nőjét figyelmeztetned a nyomában loholva, majd azok vigyáznak magukra.
A kérdésedben is az szerepel, hogy megalázó neked, hogy a pasi máris túllépett rajtad, mi az, hogy már más nője van. Aztán mikor rájössz, hogy gáz ez a viselkedés, akkor 180 fokos fordulat és te már csak szegény új lányt félted.
Ha vert téged a pasi akkor örülhetnél, hogy elhagyott. De nem, inkább 2 hete is összefeküdtél vele, aztán mégis csak az bánt, hogy ő túllépett rajtad? Ne nevettess már.
Ennek örülnőd kene hogy nem teged akar bosszubol megverni, nem vagy a rögeszméje, nem köröz mint egy beteg, bántalmazókat le se lehet másképp rázni csak ha megvan az uj áldozata. Aki majd szintén ott hagyja, de nekem pont kapóra jön hogy ne kelljen félned.
Nekem pszichologus mondta hogy bántalmazók csak akkor nyugszanak csak le, ha van már másik. Ez b@zi nagy szerencse nálatok!
*örülnös kéne
*neked pont kapóra jön a másik csaj.
Figyelmeztetni szeretnél egy nőt, hogy milyen az exed, miközben 1 hónapja szakítottatok, mégis 2 hete minden gond nélkül lefeküdtél vele úgy, hogy korábban vert, alázott téged. Biztos nem csak féltékeny vagy és csak magadnak akarod, mással ne lehessen együtt?
Abból kiindulva, hogy 2 hete mégis együtt voltatok, valamit tudhat a hapsi, lehet a másik lány is csak azért van vele.
Az rendjén, hogy anyukád megemlítette, hogy másik lánnyal látta a fiút.
Az viszont nincs rendben, hogy Te azon gyötrődsz, hogy miért van neki párja.
Elárulom: azért, mert a lány is elfogadta a közeledését.
Továbbá: nem hiszem, hogy a faluban ne lenne tudott, hogy a fiú iszik, hiszen ezt nehéz csak odahaza cselekedni, hiszen bizonyára vannak barátai, akikkel be-betér egy vendéglőbe, ahol aligha ásványvizet iszik.
Továbbá: miért baj az Neked, hogy ő már talált valakit magának, akit bizonyára évek óta ismer és őt is a lány.
Végül: ne akarj úgy bosszút állni, hogy (jóindulattal) figyelmezteted a lányt. Idővel maga is rájön, ha vele is úgy bánik, mint veled.
Semmi közötök már egymáshoz és a 3 évet töröld ki a fejedből. Ne akarj szamaritánusi jótevő lenni. A lánynak nincs rá szüksége. Ha a fiú olyan, akkor majd figyelmeztetik a lányt a barátnői, családtagjai, rokonai.
Velem szó szerint ugyanez volt.
Beszéltem is az akkori exemmel, hogy a csaj csak pótlék.
Végül egy évet voltak együtt, aztán exem szakított vele mert közben ő is rájött, hogy nem szereti a csajt, csak így könnyebb volt engem elengednie :D
De persze nekem is baromi rosszul esett, úgyhogy megértelek, kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!