Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális, elfogadható dolog?
A barátnőm legjobb barátnője úgy érzem valamiért nem kedvel, élőben sosem találkoztam vele .
Átlagban havi egyszer találkoznak, elmennek bulizni “kettesben” , köztudott, hogy akármennyire kettesben mész bulizni, ez nem kivitelezhető .
Na mindegy, a barátnőjének (Szlovákiai) születésnapja lesz, de mivel azon a napon nem tud elmenni, ezért úgy volt, hogy előtte megünneplik kettesben, Győrben.
Ez azzal jár, hogy fent is alszanak valami hotelben, stb.
Na most a drága barátnő időközben el hivott még egy párocskát, és a jelenlegi ex férjét a baratnőmön kívül ( munkatársak voltak ők haroman ) . Szóval alapjáraton már ötösben mennek bulizni (ott aludni is..), amire kissé kiakadtam, mivel én nem lettem hívva, mégis tudja hogy együtt vagyunk. Barátnőm mentsége az, hogy én nem lettem hívva, ő pedig igy nem fog senkit elvinni .. Ahogy látom a barátnőmnek ez igy rendben is van, ez csk szerintem sértő az én javamra vagy csak felfujom?
Szeretem és nem gondolom azt, hogy megcsalna, viszont nekem ez nagyon- nagyon sértő és ezt ki is mutattam, ami szerinte hiszti, kalitkában akarom tartani stb lett a vége .
Gondolkodom a szakításon. Ha ennyire nem tudja magát az én helyzetembe képzelni…
( nem egy bulizós lányról van szó, viszont nekem itt nincsennek barátaim, most költöztem Magyarországra pár hónapja, előtte soha nm laktam itt, vállalkozó kent tevékenykedem így munkahelyi baráti kapcsolatokra sincs lehetőségem )
Egyrészről: Akármennyire megértem, hogy ez rosszul esik neked, mégis azt mondom: Nem vagytok összenőve. Miért ne járhatnátok el bulizni külön-külön akár több napra is?
Másrészt: Elvileg megbízol benne, nem? Nem fog semmi OLYAN történni. Nem ez az általános. És ha szeret, a barátnője sem fogja telebeszélni a fejét a hülyeségeivel.
Harmadrészt: Ha amúgy minden más működik, miért rúgnál fel CSAK emiatt egy alapjáraton jól működő kapcsolatot? Nem gondolom, hogy a szakítás az egyetlen megoldás. Plusz a barátaival nem találkozhat mindennap, hadd legyen kicsit velük is! :)))
Nem értem a problémádat. A barátnőd barátnőjének a születésnapját ünneplik, nem a barátnődét. Ő pedig azt hív meg, akit akar. A barátnőd ugyanúgy egy meghívott, mint a többiek.
Azt írtad nem kedvel a lány. Hát én sem hívnék meg olyat a születésnapomra, akivel nem akarok együtt ünnepelni.
Nem csak túlreagáltad, de még nekiálltál jelenetet is rendezni miatta. Örülj neki, ha ő nem szakít veled. Kinek hiányzik egy nagyra nőtt csecsemő.
Nem rendeztem jelenetet, mert ezt egymás között beszéltük le.
A lány nem ide valosi, nem a születésnapját ünnepli ( azt a rákövetkező héten fogja rendes nagy buliban ) de mivel a barátnőm akkor dolgozik és nemtud elmenni így úgy volt akkor hogy nem Szlovákiában hanem Magyarországon elmennek kettesben bulizni… és nem még 55ezer embert hív és alszanak egy hotelszobában stb. Az a bajom hogy konkrét mindenki párban lett hívva, csak a barátnőm nem .
Szarul esik . Ennyi.
"Na mindegy, a barátnőjének (Szlovákiai) születésnapja lesz, de mivel azon a napon nem tud elmenni, ezért úgy volt, hogy előtte megünneplik kettesben, Győrben."
Te magad írtad, hogy a születésnapját ünneplik.
Továbbra is azt hív meg, akit akar. A barátnődnek egyébként is joga van egyedül találkoznia a saját barátaival.
Akkor nem jelenetet rendeztél, hanem hisztiztél. Bár férfira a hiszti szót írni elég lesajnáló jelző.
Én minden hónapban elmegyek sörözni a barátaimmal. Van, hogy mások is vannak ott, van hogy lányok is, mégsem toporzékol a feleségem. Furcsa mód én sem csapkodom az asztalt, amikor ő találkozik a barátaival.
Lehetséges, viszont a te feleséged nem tölti ott a teljes éjszakát egy hotelban, nem alszik egy szobában még pár emberrel. ( barátnő, és a szulinapos exférje ..)
Ez krva nagy tisztelenség.
Nem akarja hogy ott legyél, mondjuk ki a frankót.
Egyébként meg komoly kapcsolatban élő nő(ha rendes,normális) akkor nem megy idegen férfiakkal bulizni. Meg úgy egyáltalán a barátja nélkül.
A barátnővel napközben is lehet találkozni, kávézni, vásárolgatni.
Nem nez téged semmibe ez a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!