Valóban hívőket kérdezem, hogy az orális szex elfogadható és normális dolog vallási szempontból?
Figyelt kérdés
Kérem, csak valóban hívők válaszoljanak!2019. júl. 8. 19:22
1/26 anonim válasza:
Házasságban elfogadható és normális.
2/26 anonim válasza:
1. vagyok, annyit még hozzátennék, hogy ha nem kényszer és egyik fél sem érzi megalázónak, hanem mindketten a másikat tisztelve, örömmel állnak hozzá.
3/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is így gondoltam, de hallottam már ellenvéleményeket is.
2019. júl. 8. 19:29
4/26 qkker1 válasza:
A keresztények szerint csak szaporodási célzattal elfogadott a szex, innentől kezdve bukta a szopi-nyali /vagy sz@arsz a vallásra, és egészségetekre!/
5/26 A kérdező kommentje:
qkker1 kétszer leírtam, hogy valóban hívők válasza érdekel...
2019. júl. 8. 20:21
6/26 anonim válasza:
Igen. A kicsi Lucifer szerint is az volt (aki mélyen katolikus volt).
7/26 anonim válasza:
Keresztény, házas nő vagyok. Házasságban elfogadható, az odaadás/elfogadás szép módja.
8/26 anonim válasza:
Mármint melyik vallás szerint?
Van kb. 8000 vallás, és a többségük nem tiltja.
9/26 anonim válasza:
Ha kölcsönösen örömöt okoztok vele egymásnak, természetesen semmi gond vele. A Biblia egyedül a házasságon kívüli nemi életet tiltja.
10/26 anonim válasza:
Hívő vagyok. Teljesen normális mindenféle szex. Semmi gond nincs velük. Hiszek Istenben, viszont a szex minden egyes ága normális, kivéve az erőszak. A lényeg, hogy védekezz, ha nem szeretnél gyereket. Vallási szempontból viszont ez semmit sem számít. (Római Katolikus Keresztény)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!