Orális gombaellenes szer után normális, ha nagyobb mennyiség ürül? Ez azért van mert az elhalt gomba kiürül?
Figyelt kérdés
Valahol olvastam, hogy normális. :)
Fenntartó kezelést kapok, a héten nem volt folyás, de ma volt esedékes a kapszula (hajnalban) és késő délelőtt kicsit elindult a dolog.
2018. jan. 24. 17:46
1/5 anonim válasza:
Elhalt gomba kiürül hát beszarok. :D:D:D::D:D:D:DD
2/5 A kérdező kommentje:
Jól van, mégis hogy fogalmaznék, ha nem vagyok "szakavatott"? Egyébként a szegényes ismereteimet megerősítette végül 2 orvos...
2018. jan. 25. 12:35
3/5 anonim válasza:
Jó bocs de ezen akkor is röhögnöm kellett. :D
Nem tudom amúgy mert én még nem tapasztaltam olyat hogy ha szájon át vettem be gyógyszert gombára akkor jobban megindult volna. Mondjuk én mindig kaptam hozzá kúpot is.
4/5 anonim válasza:
Nálam is ez volt, meg is ijedtem. Aztán megnyugtatott az orvos, hogy ez természetes, mivel nem maradhat benn, ezért tisztul. Nem tudom, hogy érthető-e amit írtam xd
5/5 A kérdező kommentje:
Megértem, hogy furán hangzik, de engem bánt, ha valaki emiatt kinevet, mert eleget szenvedek emiatt a nyomorult dolog miatt!
Utolsónak köszönöm!
2018. jan. 25. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!