Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyire elfogadható ez vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elfogadható ez vagy normális dolog?

Figyelt kérdés

1 hónapja mentünk szét és exemnek már párja van.

Elolem titkolja anyukam látta már őket utcán azaz publikus.

De ha rakerdezek felhaborodva mondja hogy nincs senkije.

Se a tirkolast nem értem sem pedig azt hogy mennyire szerethetett engem ha 3 év kapcsolat után már 1 hónap múlva új nője van.

Nekem ez nagyon megalazó.

Hogy tud ilyen gyorsan tullepni?

És miért tagad?

2022. jún. 18. 06:50
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
88%
Ha szakítottatok, azt csinál, amit akar, ahogy te is. Lehet, még nem egy párnak hívná, mert csak kétszer randiztak. Vagy csak egy barátja volt. De neked nem tartozik felelősséggel már.
2022. jún. 18. 06:53
 2/32 A kérdező kommentje:

Kézen fogva sétálni. Az nem csak 2 randi.

Hiába írod ezt szerintem baromi korai 3 év után.

Csak a másik csajt veri át...

Nem hiába ragadja.

2022. jún. 18. 06:57
 3/32 anonim ***** válasza:
94%

Ez nem rólad szól, nem is verseny és azt csinál, amit akar, engedd el. Keress te is valakit.

Vagy te még reménykedsz és vissza akarod őt kapni?

2022. jún. 18. 07:07
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
#2: lehet, hogy atveri a másik csajt, de lehet, hogy saját magát. De siman benne lehet az is, hogy egy bimbozo szerelem. Mire felbomlik egy kapcsolat, az az egyik oldalról gyakran már lefutott úgy, és ez a fél nyitott már az új partnerre. De Te ezzel ne foglalkozz, lépj tovább!
2022. jún. 18. 07:16
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális. Van, aki gyorsan túllép a szakításon, lezárja magában, és tovább tud lépni. Tedd te is ezt, ne az exed után koslass, neki nem kellesz.

Sokkal normálisabb dolog, hogy szakítás után mással ismerkedik, mint ha szakítás után úgy viselkedne, mintha még együtt lennétek, és be kéne számolni egymásnak, hogy ki mit csinál és kivel merre jár.

Valószínűleg pont azért tagad, mert fél, betalálod az új nőt, és el kezded keverni a kakit, hogy szétszedd őket.

2022. jún. 18. 07:21
 6/32 anonim ***** válasza:
88%

Igen, korai. Vagy valami hatalmas szerelem lett köztük hirtelen, vagy a kapcsolatotok végére a pasi már túllépett rajtad egy ideje, csak még nem szakítottatok.

Nem valószínű, hogy áltatja a lányt. Azért tagad, mert szakítottatok, neked már semmi közöd hozzá, mégis arról faggatod, hogy kivel van együtt. Nem akarja, hogy belerondíts az új kapcsolatába.

2022. jún. 18. 07:22
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek eltérő mennyiségű idő szükséges a feldolgozáshoz. Hogyha neked 1 hónap kevés, az nem jelenti azt, hogy másnak is. Tudom szar érzés, hogy más már továbblépett, próbáld meg elfogadni és foglalkozz magaddal. Minél hamarabb elfogadod, hogy nem ő volt a megfelelő partner számodra, annál hamarabb lehet új párkapcsolatod.
2022. jún. 18. 07:23
 8/32 anonim ***** válasza:
86%

Igy vigasztalodik.

Nekem is volt olyan hogy egyigel szakitottam du meg felhivtam egy régi ismim akivel össze is jöttem.

A kulonbség hogy az exem nem szeretett a régi ismim meg helybol szerelmes volt es megélhettem vele a szerelmet.

Exem nem ölelgetett puszilgatott, az ismimtől meg mar elso nap is millio ölelést puszit kaptam. Szinte felért egy egész terápiával a sok szenvedésem után!

A ferfiak java resze nem is tud szeretni, boldog voltam hogy valaki szeret es ráadásul nekem ő tetszik is, mert igazi helyes férfi.

2022. jún. 18. 07:49
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
*egyikkel
2022. jún. 18. 07:53
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

Semmi okod nincs elítélni, hiszen már nem vagytok együtt. Persze valamilyen szinten érthető, hogy ezzel a szemedben azt mutatja, hogy neki nem jelentett olyan sokat a ti kapcsolatotok, ha ilyen gyorsan túl tudott rajta lépni, te pedig nem. Viszont ez nem biztos, hogy így van. Nem vagyunk egyforma emberek.

Egyáltalán miért írsz neki és kérdezgeted? Miért tartájtok a kapcsolatot? Nem úgy tűnik, mintha teljesen baráti lett volna a szakításotok.

Egyébként sokkal hasznosabb az amit ő csinál, mint amit te. Ő ismerkedik és tovább lépet, te pedig utána nyomozgatsz és róla agyalsz.

2022. jún. 18. 08:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!