Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezelik normálisnak, ha egy férfi más nőkre is vágyik kapcsolat közben? Fordítva meg totál nem elfogadható a dolog?
Bárki. Annyira egyértelműnek veszik az emberek, sok kérdést láttam már ezzel kapcsolatban(itt is), de a választ a miértre sose kaptam még meg.
Max annyit szűrtem le belőle, hogy ne csodálkozzunk egy hosszabb kapcsolatban, hogy a férfiaknak másra is lesz igényük.
Nézz szét szexualitás kategóriában is. Egyből rájössz, hogy mennyire nagy tévedés az egyoldalúság.
Társkeresőn, poliamor csoportokban, és swingerklubban ugyanúgy megfordulnak nők is.
Mi megéljük a szexualitásunkat és nem rakjuk saját magunkat r.banc kategóriába. Minden azon múlik, hogy te annak érzed magad, vagy felvállalod a szükségleteidet. Mások véleménye nem értem miért számít, ha a magánéletedről van szó.
Nem kezeljük normàlisnak.
-a legtöbb férfi-
Vagy mindenki normálisnak kezel mindent. 🤷♀️
*1. felvonás a bi, 21/22 éves egyetemista lányok kapcsolataiból*
Nem kezelik normálisan.
" sok kérdést láttam már ezzel kapcsolatban(itt is),"
Te írtad ki tegnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!