Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Rossz ember vagyok valóban ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ember vagyok valóban ha emiatt elhagytam?

Figyelt kérdés
volt barátom ugyanis ezt vágta a fejemhez mikor szakítottam vele, őszinte voltam és megmondtam neki azért hagyom el, mert pici a pénisze (ránézésre olyan 10-15 cm között lehet) és emiatt nem volt egyszerű neki engem megd*gnia és hát valahogy nem is tudtam rendesen elmenni mert olyan kicsinek tartottam és arra gondoltam hogy ezzel úgy se tud soha majd kielégíteni
2022. jún. 13. 17:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%

Ha egy jó kapcsolat volt, akkor nagyon ostoba vagy. De nagyon. Gondolom kézröl, szájról nem hallottál?

Ha egy amúgy gyengusz kapcsolat volt, akkor úgyis tönkrement volna de nem ezen.

2022. jún. 13. 17:27
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Nem vagy rossz ember. Csak meg fogsz lepődni, hogy a pasid farka teljesen átlagos volt, a következőnek sem lesz nagyobb, a kielégítő szex pedig az összehangolódáson múlik.
2022. jún. 13. 17:32
 3/14 anonim ***** válasza:
88%
Egyszeru vagy, mint a faék. A srác viszont kapott egy lehetőséget, hogy egy normális csajt találjon, reméljük nem zuhant meg nagyon az önbizalma emiatt.
2022. jún. 13. 17:44
 4/14 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem ez egy troll vagy egy onbizalomhianyos pasi, aki azt varja, hogy most majd mindenki azt irja, hogy ez egy atlagos meret (12-15 cm).

Amugy en szakitottam mar ez miatt. Tenyleg ici pici volt a pasinak, de meg csak fel sem allt neki, ahogy kell. Szamomra fontosabb,hogy tudja hasznalni, mint a meret, de hat nem tudta. 🤷‍♀️

2022. jún. 13. 17:50
 5/14 anonim ***** válasza:
47%

Lehet szidni az embert, de ez hosszú kapcsolatban igenis probléma lehet.

Nem a legjobb 30-40 éven át vibrátorokat használni meg játékszereket

A rossz szex igenis tönkre tehet kapcsolatokat

Ezek alapján az se dobjon el kapcsolatot akit nem jegyeznek el.

2022. jún. 13. 19:57
 6/14 anonim ***** válasza:
88%

10-15 cm? Trollkodsz? A 10 tényleg kicsi, a 15 meg teljesen jó, az átlag teteje, nagyon nem ugyanaz a kategória. Még Kovi mester is megmondta hogy a 15 centissel már forgatni is lehet ha egyéb vizuális feltételek megvannaj (a pasi vékony, nincsenek vaskos combjai amik mellett kicsinek tűnne).

Nagyon nem ugyanaz azt írni hogy kicsi, 10-15! vagy hogy kicsi, 8-10!

2022. jún. 13. 20:03
 7/14 anonim ***** válasza:
90%

"ránézésre olyan 10-15 cm között lehet"

Hát azért az nagyon nem mindegy, hogy 10, vagy 15. A felső hibahatárod másfélszer nagyobb, mint az alsó. Ennyire nincs szemmértéked?

2022. jún. 13. 20:06
 8/14 anonim ***** válasza:
90%
Öhm, azért nem mindegy, hogy 10, ami mikropénisz kb vagy 15, ami átlagos :D
2022. jún. 14. 05:52
 9/14 anonim ***** válasza:
19%

Az eddigi 8 válaszolótól negatív választ kaptál, amit sokan mások jóra értékeltek, de én az ellenkezőjét látom. Le is írom még akkor is, ha nulla értékelést kapok miatta.

#1:

Tény, hogy nemcsak hímvesszővel, de kézzel, szájjal is ki lehet elégíteni a nőt, de az igazi szeretkezés formája mégiscsak az, amikor a hímvessző a vaginába hatol. Ha Kérdezőnek ez nem volt elég, akkor világos, hogy a kapcsolat sem lehetett ideális. Így pedig leélni egy életet (vagy pár évet) csak önsanyargatás a nő részéről, mert a férfi a kis péniszével is eredményre jut a maga szemszögéből. Lehet, hogy elég neki, ha éppen hogy behatol.

#2:

A férfi mérete nem volt teljesen átlagos, ha a 10 cm-t vesszük. Ebben nagyot tévedsz. A 15 cm már megüti az átlagot, de itt az a lényeges, hogy a nőnek kevés volt az, amilyen a férfinek volt. A többi férfié sem lesz mindegyiké ilyen, hiszen más esettel is találkozhat a kérdező.

#3:

A srác találhat másik csajt, akinek elég lesz ez a méret is, de azért, mert Kérdezőnek ez nem volt elégséges, attól még normális. Sértő kifejezést használtál ("normális").

#4:

Lehet, hogy troll a kérdés, de ez lett leírva. A Te esetedben tényleg másvolt a helyzet, hiszen nem is volt rendes merevedés. A használat technikája sem tetszett Neked, tehát észszerűen jártál el. Ha az okot is elmondtad, akkor alighanem az a fiú is lelki sérülést szenvedhetett, aminek mértéke függ a közlés módjával. Lejjebb írok erről bővebben. OK.

#5:

Teljesen egyetértek veled. Pirosat is kaptál! Rám is ez vár.

#6:

Veled is egyetértek. A 10 cm-t nemcsak a nők, de az orvosok is rövidnek tartják, jóllehet ha figyelembe vesszük a csikló helyét (elhelyezkedését) a vagina elején, akkor addig a 10 cm is elér, tehát kielégítheti azt a nőt, akinek ennyi elég. Mint minden szexelés esetében, fontos, hogy tudja használni a férfi, megfelkelő-e az előjáték stb. Viszont sok nőnek az is kell, hogy érezze a hímvesszőt, amint kitölti a vagináját. Erről nem írt a kérdező, tehát nem tudhatjuk, de engem nem is érdekel, hogy ez így volt-e vagy sem, mert már nem lényeges.

#7:

Jogosan írtad, amit írtál. Valóban nem mindegy. Viszont tény, hogy Kérdezőnek ez nem felelt meg. Akkor pedig minek húzni intim együttléttel az időt?

#8:

Igazad van. Viszont, ami a fiúnak volt, az Kérdezőnek nem felelt meg.

Summázva: A szakításnak így is, úgy is be kellett következnie. Kérdezőt a szakításban csak abban az esetben lehetne hibáztatnom, ha a kis méretet gúnyolódva, sértően tette meg, de ezt nem tudjuk. Majd ő eldönti magában.

2022. jún. 16. 08:34
 10/14 anonim ***** válasza:
42%
8! Honnan szeded hogy 10 centi az mikoropénisz?
2022. jún. 16. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!