Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban alja ember lennék?
Figyelt kérdés
Elhagyott párom mert előjött a gyerek téma és mondtam én nem szeretnék, nem vagyok szülő típus. Azt vágta fejemhez hogy egy utolsó aljas ember vagyok, a gyerek az élet értelme és a sors és a karma vissza fogja ezt nekem adni hogy így döntöttem. Összecsomagolt és elköltözött. És azóta nem tudok e felett napirendre térni.2022. jan. 30. 17:00
1/19 anonim válasza:
Nem akarok gyereket én se, rinyáljon csak a párod. Az az aljas dolog, ha a saját akaratát akarja másra ráerőltetni.
2/19 anonim válasza:
Nem vagy. Azt viszont nem értem, hogy ez miért összeköltözés után derült ki. Ezt az emberek már a kapcsolat elején tisztázni szokták.
3/19 anonim válasza:
Az az aljasság, hogy nem hajlandó felfogni,hogy nem vagyunk egyformák. Mondjuk ezt én se értem miért csak most derült ez ki.
4/19 A kérdező kommentje:
Ez komolyan valahogy soha nem volt téma csak érintőlegesen. Igazából nem most mondtam ki előtte a véleményem erről a témáról ezért sem értem a reakcióját teljesen
2022. jan. 30. 17:11
5/19 anonim válasza:
4-es Ezek szerint mismásoltál, mint most is. Hány éves kapcsolat volt?
6/19 anonim válasza:
Igen, elég alja dolog kerülgetni a témát, és csak akkor előhozakodni azzal, hogy nem akarsz gyereket, amikor a: azt hiszed, hogy már úgyse hagy el, b: az se érdekel, ha elhagy.
Legközelebb ezt valahol a 3. és az 5. randi között tisztázd. Ne összeköltözés után.
7/19 A kérdező kommentje:
Bocs, elrontottam szóval nem most ELŐSZÖR mondtam ki előtte a véleményem erről
2022. jan. 30. 17:21
8/19 anonim válasza:
Ott gond, hogy "ez komolyan valahogy soha nem volt téma csak érintőlegesen." Ez egy olyan téma, amit illik időben tisztázni. Ha csak célozgatsz, mert kell a fix punci, aztán pár évvel később derül ki az igazság, az igenis görénység.
Vagy most mit mondtál másképp, mint eddig? Mert ezek szerint az exed az utolsó percig hitte, hogy te is akarsz gyereket.
9/19 anonim válasza:
De ez évek alatt most jött elő első alkalommal? Amikor pedig korábban felhozta, nem mondtál neki semmit? Akkor full jogosan akadt ki rajta szerintem, még ha túl is tolta a hisztit.
10/19 anonim válasza:
Kérdező,
KONKRÉTAN ÍGY ki lett mondva, hogy te nem akarsz gyereket?
Ha igen, akkor ne legyen bűntudatod. Ha nem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!