Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Valóban alja ember lennék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban alja ember lennék?

Figyelt kérdés
Elhagyott párom mert előjött a gyerek téma és mondtam én nem szeretnék, nem vagyok szülő típus. Azt vágta fejemhez hogy egy utolsó aljas ember vagyok, a gyerek az élet értelme és a sors és a karma vissza fogja ezt nekem adni hogy így döntöttem. Összecsomagolt és elköltözött. És azóta nem tudok e felett napirendre térni.
2022. jan. 30. 17:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%

Nem, nem vagy az. Nem mindenki számára jelenti a gyerek az élet értelmét. Egyébként nyilván eddig is védekeztetek, mégis mit gondolt, miért? Ha ezért elment, hát menjen isten hírével, csak baj lett volna vele a későbbiekben. Ebben a kérdésben nincs kompromisszum.

N

2022. jan. 30. 18:55
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha elmúlik a kezdeti sokk akkor örülni fogsz, hogy még időben megszabadultál tőle.
2022. jan. 30. 20:05
 13/19 anonim ***** válasza:
91%
Lehet, hogy rosszul emlékszem, de mintha korábban már lett volna egy majdnem ugyanilyen kérdés...
2022. jan. 30. 21:45
 14/19 anonim ***** válasza:
61%

Nem vagy görény! Én sem akarok gyereket még. Pedig a párom mindig mondja, hogy ha "Ha lesz egy gyerekünk", a baj az hogy egyre jobban nem akarok most.

Számolgat, hogy "mennyit hoz" egy, kettő, három gyerek. CSOK, Adókedvezmény stb. Az ő karierje rendben van, most lenne "időszerű". A kapcsolatunk azonban romokban, de őt ez nem nagyon érdekli. Azt mondta ő mindenképpen szülni fog! Hát ez így eléggé kiábrándító! Szóval nem vagy görény, akkor sem ha menetközben rájössz hogy nem akarsz gyereket.

2022. jan. 31. 06:24
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Hű, #14-es, jobb, ha menekülsz, mert előbb vagy utóbb "megoldja", és nem fogod megúszni. Tűnés, mielőtt késő lesz!

N

2022. jan. 31. 08:30
 16/19 anonim ***** válasza:
97%

#14: Attól függ. Ha rájöttél, hogy te egyáltalán nem akarsz gyereket, ezt öszintén elmondod, és hagyod, keressen mást, akivel lehet, akkor nem vagy görény.

Ha te hallgatod, ahogy tervezi azt a közös jövőt, ami sose valósul meg, és közben lapítasz, mint kutya💩 a gazban, akkor igenis görény vagy.

Illetve itt jön képbe, hogy ha ő terhes lesz és megtartja, akkor ku.rvára nem fog érdekelni senkit, hogy te egyébként csak dugni akartál, de gyereket csinálni nem.

2022. jan. 31. 19:21
 17/19 anonim ***** válasza:
64%
Csak azt nem értem, ha valaki meggondolja magát, hogy ő mégis akar gyereket, az rendben van, az ellenkezője meg szemétség. Mi ez a kettős mérce? Egyébként meg ismerkedési szakaszban eléggé nyomulásnak tűnne felhozni ezt a témát.
2022. febr. 1. 06:24
 18/19 anonim ***** válasza:
44%

#16-os

A "Lapításnak" is van oka. Pl nem jól kezeljük a konfliktusokat. Nem lehet ellent mondani, érvelni, saját határokat kijelölni, csak a másik szükségletei és céljai a fontosak... mert agresszív reakciót vált ki. Ehhez hozzátartozik, hogy a kapcsolatunk dinamikája, nem kölcsönösségen alapul. Ráadásul egy gyereket már nevelek ami nem az enyém ;) Jó nagy szar ember vagyok :D

2022. febr. 1. 07:47
 19/19 anonim ***** válasza:
96%

#17: Ezek szerint az is rendben van, ha valaki meggondolja magát, hogy mégis akar gyereket és abbahagyja a fogamzásgátlót, aztán 14 hetesen jelenti be, hogy terhes.

Ugyanaz: hazudozás, lapítás, és úgy hozol döntést a másik jövőjéről, hogy nem érdekel mit akar.

Azzal a világon semmi gond, ha nem akar valaki gyereket. Nem kötelező. Sőt, aki nem akar, az jobb is, ha nem lesz szülő! Nem lesz tőle se jobb, se rosszabb.

De tegyünk már különbséget! Ha a párod gyerekvállalásra vonzó terveit tönkreteszed, elveszed a termékeny éveit, és folyamatosan hazudsz meg hallgatsz, akkor görény vagy.

2022. febr. 1. 16:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!