Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Valóban van olyan aki csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban van olyan aki csak így semmibe vesz 3 évet?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel nem rég szakítottunk...sajnos egy helyen élünk, így elkerülhetetlen, hogy ne fussunk össze.

Még egy hete sincs, de úgy látom teljesen rendben van...vidám, nevet, sőt még házibuliba is elment.

Én teljesen magam alatt vagyok.

Most ez csak egy álca amit mutat, vagy tényleg ilyen hamar továbblépett?

Egyébként a szakítás oka az volt, hogy rengeteg fiúval beszélt, és ezt mindet tagadta.

2021. jan. 16. 05:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet álca is, lehet az is, hogy ilyen hamar tovább tudott lépni, de ha ez így is van, akkor se magadban keresd a hibát... Ez róla szól, nem rólad.
2021. jan. 16. 05:37
 2/11 anonim ***** válasza:
96%

"Egyébként a szakítás oka az volt, hogy rengeteg fiúval beszélt, és ezt mindet tagadta."

Ez a kapcsolat már hónapokkal korábban véget ért a szemében... Szóval nem értem, miért csodálkozol

2021. jan. 16. 05:38
 3/11 anonim ***** válasza:
17%
Igen, egy pillanat alatt túllépett. És biztos lehetsz benne hogy már párszor páran meg is dugták.
2021. jan. 16. 07:04
 4/11 anonim válasza:
89%

De kedves vagy utolsó... Jól meg is forgatod a "tőrt" a kérdezőben.

Létezhet, hogy túllépett, de hidd el, hamarosan te is túl leszel rajta.

2021. jan. 16. 07:30
 5/11 anonim ***** válasza:
14%

#4 tudod, aki kurvának áll...

Mi a kérdés pontosan? Hogy milyen gyorsan lépett túl a csaj? Jah, nagyon. De ehhez komolyan mi kellünk?

2021. jan. 16. 07:33
 6/11 anonim ***** válasza:
88%
Igen, lehetséges. Mondjuk attól még nem feltétlen kúráltatta magát. De ha így is van, te ezzel már ne foglalkozz. Ne éreztesd vele, hogy te mennyire ki vagy készülve. Mindamellett,hogy leszarja az állapotod, még szánalmasnak is fog tartani.
2021. jan. 16. 07:39
 7/11 anonim ***** válasza:
82%

Vagy csak megpróbálja elterelni a gondolatait és helyrerakni az életét a szakítás után. Én is mindig, miután szakítottak velem, akármilyen okból is, ezerrel rákapcsoltam a barátnőzésre, bulizásra, szórakozásra, minden nap mentem valahova, kívülálló úgy láthatta, hogy mennyire szuperül érzem magam és milyen gyorsan túltettem magam a kapcsolaton, aztán jellemzően a bulik előtt sírtam egy sort, amikor meg ott a helyszínen valaki hozzám szólt, bárki, legyen az barátnőm vagy reménybeli udvarló, a volt kapcsolatomról beszéltem és panaszkodtam, hogy miért kellett véget érnie :D Szóval amit te látsz, az nem feltétlenül a teljes történet.

Ugyanakkor simán lehet, persze, hogy az exed már túllépett, ha eddig is fiúkkal beszélgetett, akkor valószínűleg most is ebben keresi a vigasztalást.

2021. jan. 16. 07:43
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Mégis mit kéne csinálnia? Sötét szobában sírni egész nap és vagdosni magát????

Egy pillanat alatt továbblépett, éli az életét felszabadultan.

Javaslom te is tedd ezt.

2021. jan. 16. 07:48
 9/11 anonim ***** válasza:
79%
a többség 5-8-15 évet dob a kukába...
2021. jan. 16. 07:53
 10/11 anonim ***** válasza:
12%
A noknel ez jellemzoen igy megy. Jonnek, mennek naluk az erzelmek, akar par nap alatt is.
2021. jan. 16. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!