Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Túlreagáltam, vagy valóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagáltam, vagy valóban szakítsak flört miatt?

Figyelt kérdés

Tegnap este átvitt a haverjához meg annak a bnőjéhez

Hogy kicsit iszogatunk stb

Be lettem mutatva.

Eleinte jol elvoltunk.

Csak a csaj egy idő múlva a haját simogatta meg ilyesmik, a barátom meg vette a "lapot", felé fordulva hozzá kezdett beszélgetni.

Az egészből jóformán olyan szituáció lett, mintha én vmi gyertyatarto lennék.

Eljöttem arra hivatkozva hogy hívtak, mindjárt visszanézek.

Barátom keresett találkoztunk, elmondtam személyesen, hogy nem szeretném folytatni, vége.

Kérdezte miért.

Mondtam mert bennem elmúlt.

Nem indokoltam semmit. Mivel ha elmondtam volna, tovább adta volna nekik es rajtam röhögnének.

Így is kértem arra hogy ne mutassa ki nekik hogy most szakítunk. De elpakolt tőlem, át hozzájuk es azt mondta nekik, hogy nekem bajom van vele. Azaz elárult mégis.

Külön szilvesztereztünk. Tiltottam.

Most így másnap, gondolkodom, hogy ilyen miatt szakítani?

Jól tettem?

35 feletti és nekem azt mondta eddig, már megkomolyodott és komolyat szeretne velem, szüleihez is elvitt stb.

Pár hónapos kapcsolat

#komoly férfi
2022. jan. 1. 08:00
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
88%

Ha valaki bármilyen oknál fogva hűtlen - érzéseid szerint - azért nem kár!

Próbálj meg nem bánkódni. Szerintem jól tetted. Foglald el magad valamivel, ami örömet okoz. Építsd a jövődet! Majd lesz, aki megbecsül.

Hány éves vagy, hogy a 35 pluszost elég komolynak és érettnek érezted önmagadhoz képest? Nagy lett volna a korkülönbség?

2022. jan. 1. 08:06
 2/39 A kérdező kommentje:

Azért hittem komolynak, mert komoly kapcsolatot akart velem.

Csak épp társaságban, ahol nő is van, valahogy "megváltozik".

Nincs nagyon nagy korkülönbség.

Most azon gondolkodom majd átmegyek a csajhoz és barátjához vmi indokkal és megjátszom mintha nem is miattuk szakítottunk volna.

2022. jan. 1. 08:13
 3/39 A kérdező kommentje:

Úgy érzem ezzel az átpakolással leégetett előttük.

Pedig kértem arra szakitás alatt hogy ne adja ki a magánéletünket.

2022. jan. 1. 08:14
 4/39 anonim ***** válasza:
7%

A leírás alapján egyáltalán nem voltatok egymáshoz valóak.

Te introvertált alkat vagy, ő pedig extrovertált. Két össze nem illő egyéniség.

Legfeljebb elküldheted templomba imádkozni, hogy a jellemhibáit gondolja végig. Mást nem nagyon tehetsz, de szerintem ez ÜTŐSEBB elgondolkodásra sarkallja, mintha Te magad próbálnád felnyitni mindkettőjük szemét.

Ilyenkor nem árt egy közvetítő személy legalább - pap/lelkész vagy pszichológus, esetleg szociális munkás. Én ezért ismerkedek NAGYON SZIGORÚAN vallásos körökben. Ott nincs igazán mellébeszélés...

A baj nem jár egyedül megcsalás esetén. Szokták mondani. Igaznak érzem.

2022. jan. 1. 08:19
 5/39 anonim ***** válasza:
100%

De te most mit kattogsz a haverjain?

Tojd le őket, gondoljanak, amit akarnak.

2022. jan. 1. 08:40
 6/39 anonim ***** válasza:
100%
nem értem miért fontos, hogy mit gondolnak. nem mindegy? semmi közük hozzád
2022. jan. 1. 08:57
 7/39 anonim ***** válasza:
100%

Ne idegesítsd magad a haverjain, gondoljanak amit szeretnének, a pasi úgyis a saját verzióját adta elő.

Ami őt illeti, nem tudom, nem nagyon küzdött érted, ha csak igy hipp-hopp elpakolt. Az én véleményem, hogy téged meg kellett volna nyugtatnia vagy megbeszelni másnap ezt az egész helyzetet. Szerintem sem illettetek össze. Ne bánkódj! BÚÉK amúgy! :)

2022. jan. 1. 09:09
 8/39 A kérdező kommentje:
Azert nem kuzdott mert azt hitte csak hirtelen heppem ugyis
2022. jan. 1. 09:18
 9/39 anonim ***** válasza:
100%
De akkor éppen ezért, ha csak hírtelen heppnek tartotta, miért pakolt el? És miért pont a barátok előtt kellett ezt eljátszani, nem tudott volna várni máig?
2022. jan. 1. 09:24
 10/39 A kérdező kommentje:

Az elpakolas az neha amugy is ment hiszti miatt.

Es igen EZ a bajom ami valahogy az i-re teszi a pontot

Hogy a haveroknak(a csaj elott)jatszotta ezt el..

2022. jan. 1. 09:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!