Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagáltam, vagy valóban szakítsak flört miatt?
Tegnap este átvitt a haverjához meg annak a bnőjéhez
Hogy kicsit iszogatunk stb
Be lettem mutatva.
Eleinte jol elvoltunk.
Csak a csaj egy idő múlva a haját simogatta meg ilyesmik, a barátom meg vette a "lapot", felé fordulva hozzá kezdett beszélgetni.
Az egészből jóformán olyan szituáció lett, mintha én vmi gyertyatarto lennék.
Eljöttem arra hivatkozva hogy hívtak, mindjárt visszanézek.
Barátom keresett találkoztunk, elmondtam személyesen, hogy nem szeretném folytatni, vége.
Kérdezte miért.
Mondtam mert bennem elmúlt.
Nem indokoltam semmit. Mivel ha elmondtam volna, tovább adta volna nekik es rajtam röhögnének.
Így is kértem arra hogy ne mutassa ki nekik hogy most szakítunk. De elpakolt tőlem, át hozzájuk es azt mondta nekik, hogy nekem bajom van vele. Azaz elárult mégis.
Külön szilvesztereztünk. Tiltottam.
Most így másnap, gondolkodom, hogy ilyen miatt szakítani?
Jól tettem?
35 feletti és nekem azt mondta eddig, már megkomolyodott és komolyat szeretne velem, szüleihez is elvitt stb.
Pár hónapos kapcsolat
21# mindig olyanokon veszelszünk, h9gy féltékeny.
Mai nap is tiszta ideg, ezzel kezdte a reggelt is hogy szeribte én műbalhéztam, azert csináltam hogy leléphessek szilveszterkor es boztos pasival voltam, biztos azert tiltottam le éa miert nem mondom el mi bajom volt akkor mert még mai nap se tudja.
Kéri a neveket helyszineket kivel mikor hol voltam.
De nem mondhatom el neki hogy a csaj a bajom, mert kibeszéli nekik aztán. Mert igy is kiadta a magánéletunket hogy hozzajuk pakolt at. Sőt. Amikor elhozta tőlük a cuccait is ugy tett mintha közünk nem lenne egymáshoz.
Azt mondta delutan mondjak el neki mindent.
Csak ugye ha neki állok beszelni kikkel voltam(haverok ismik), mivel betegesen féltékeny is(de szeribte ezt egy pasi sem tűrné el azaz szerinte jogosan féltékeny), abbol az lenne biztos félrementem megcsaltam. Ezzel vádol és vádolna még jobban.
Megint el akart pakolni. Ideges. Nagyon.
Szerintem engedjétek el ezt,vagyis egymást.
Itt egyikotok viselkedése de normális. Egyikotok se bízik a másikba.
Semmi értelme az egésznek.
24-es válaszolóval maximálisan egyetértek!
Kölcsönösen, egymást mérgező kapcsolat - ha ez mind igaz.
Azóta leültetek ezt megbeszelni?
Vagy csak pakoltok 2 napja ide-oda?
Tényleg, 17-18 évesen ez még belefér de nem ilyenkor... mindketten hibásak vagytok, es ha ennyire nem tudtok megbeszelni semmit és megbízni egymásba akkor te is tudod hogy ez a kapcsolat értelmetlen.
A nap javarészében telon beszélunk míg dolgozik.
Sikerült magam eddig kimosnom ami a szilvesztert illeti, sajnos kamuztam össze vissza. Hogy nem voltam sehol 1-2 ismivel csak 5 percre futottam össze meg otthon voltam.
Igaz ő órákat várt rám otthon, de erre azt mondtam csak elkerültük egymást akkor, és aznap is ott keresett amit akkor a teloban kamuztam neki hogy hol vagyok, de ugy néz ki kezd megnyugodni.
De azért még mindig vádol megcsalással, de már nem idegesen és komolyan.
Meg azt mondta utolso esélyem van. Viselkedjem ezentúl.
Én meg elmondtam neki hogy az volt a bajom hogy cukiskodott osszevissza a havernőnek, meg átpakolt hozzájuk meg stb.
De mondta hogy ő baratai nőjére soha nem mozdul rá, meg el is utasít bárkit ha párja van. Azaz vagyok én, így szeret meg úgy szeret.
Es szerinte én nem szeretem őt. Miért nem fejezem ki.
Aztán ezen is ment a téma hogy mindig ő hív búj ölel szépeket mond nekem, kifejezi az érzéseit, én meg nem.
Aztán próbáltam ezekre nyögni neki valamit hogy dehát én is szeretlek, de ez olyannak tűnik mindig ilyenkor mintha kötelező lenne mondanom, es nem megy jól át.
Amugy valóban ő férfi létére ömlengésben maximálisan tesz túl rajtam. Én is igyekszem pedig. De neki az kevés.
És végül azzal zártuk most a bestélgetéseket hogy hoz kaját es ne veszekedjünk, pihentessük az idegeinket, most balhészünet van magyarán, cukiskodás szerelem van meg puszi puszi meg ilyenek.
Azt is jeleztem neki amugy, hogy lehet ő nem is hibás semmiben, hanem csak nem passzolunk.
Ezt már nem mondtam: de valszeg csak en érzem azt, ill belőlem jön, hogy bizonyos szituáciokbol én fogom magam és elmenekülök.(en nem birok Ártatlan flörtölgetéseket jopofizásokat végignézni vagy átvenni higy majd terelem a társaságot, vagy a témákat, es magabiztos nőként vidáman önfeleddten el lenni vele ilyenkor. Én más vagyok. Fogom magam és azonnal lelépek otthagyom. Aztán ő keres mindenhol. De akkor mar barátokkal vagyok akik "vigasztalnak", feldobnak.igen dedonak tűnik. De képtelen vagyok nyugton ülni esetekben vele.
Annyit adtam még tudtára ha nem bírja velem sajnálom, de én ha egyszer felállok valahonnan, akkor felálltam. Menekultem. Kész. Azaz ha idegileg engem nem bír, akkor gyenge. De ez nem az ő hibája.(valszeg egymasra vagyunk provokativ hatással:()
Leszögeztem azt is lehet hogy a kapcsolatunk csak amolyan 4 falas kapcsolat, mert amig nem megyunk sehova(a társadalomba) együtt, csak addig minden köd, meg cukormáz.
De erre mondta hogy de a szuleinél családjánal is elvagyunk pl. Mert ott remélte is, hogy nem fogok ugy viselkedni, ahogy szerinte szoktam(szerinte en pasizok mindenhol, meg stb es nyugodt volt, hogy a családjánal tudok viselkedni)
Azaz szerinte normális környezeti körülmények között elvagyunk, nem csak 4 falas a dolog.(ami igy is lenne haverokkal is, HA pl nem állna neki dobálni magát egy másik csaj. Vagy nem a barátom lenne ideges, egy másik pasi miatt. Valoban ha nem lennének ilyen szituk, tenyleg minden jo lenne)
A legujabb téma a közelgő szülinapja. Hatalmas buli lesz.
Már azon agyaltam, inkább en felköszöntöm 4szemközt, vagy a szüleivel, a bulit meg lehet ki kellene hagynom. Eddig nem sikerult egyutt szórakoznunk sehol balhé nélkül. Csak az elején.
Azon még csodálkoztam is. Kérdeztem is tőle hogyhogy korábban soha ilyen problémánk nem volt? Milliot röhögtük könnyesre magunkat, milliot voltunk másokkal mashol es szórkaozni is, egyszer sem balhéztunk.
Erre röviden annyit reagált csak, hogy mert akkor még én tudtam viselkedni, nem pasiztam.
De nem pasizom most sem..
Aha, nem? akkor hol voltál szilveszterkor...?
Es mivel igy körbe körbe járunk, igy most veszekedés szünetet tartunk éppen. Puszi puszi szeretlek imádlak várlak vacsizzunk. Most ez megy. Idegrendszeri pihentetés.
A végéről is beszéltem neki.
Hogy ezt nem biztos tényleg igy, hogy sokáig lehet vinni, de addig megéljük amit lehet benne jókat és kész.
Kérdezte, mert van jó? Mondtam neki amíg minden szép meg kerek, persze, olyan jó elszállni a ködben, álmokban. Ez a köd megy éppen tönkre ugyan, de még van.
Ebből megint az lett hogy múlna bennem, nem szeretem őt? akkor én szakítani akarok?, szóval más pasi kell?
Mondtam nem erről van szó.
De most ezen is fennakadt, hogy én őt akkor lehet nem is szeretem, meg állítólag én ezt is mondtam neki, mikor szakítottam vele legutobb.
Mondtan én ilyet kizárt hogy mindtam volna hogy, nem szeretem. Mert szeretem. És azt, hogy "bennem elmúlt", azt nem a szerelemre értettem, hanem mintha a kapcsolat szépsége múlna.
(Mert milyen már az előtt és azután ölelni csókolni valakit hogy mással flörtölt?? Ég és föld az az érzés!-de ezt nem mondtam neki)
De ezt ő szokta is mondani hogy lehet én megcsaltam és másik oasi után csókol engem.fúj. ezt jol kitudja színezni és ebbe pörgetni magát.
Külön önkontroll kell leküzdeni az ilyen kattogásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!