Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Gáz ha csak azért keresném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha csak azért keresném fel az exem, hogy az arcába dörgöljem hogy túltettem magam rajta?

Figyelt kérdés

7 éves kapcsolatról van szó, amiben érzelmileg rengeteg bántást kaptam az exemtől is, és a családjától is.

Első kapcsolat volt, úgyhogy elég nehezen engedtem el. Kiderult olyan hogy megcsalt, volt hogy megütött, vagy kidobott az Éjszaka közepén az utcára. De nagyon" szerelmes" voltam.

Nem fontos információ de mindenki szerint én sokkal jobb csaj vagyok mint amilyen pasi ő, soha senki nem értette mit akarok tőle.

Azóta viszont lett egy új kapcsolatom, amiben végre megbecsültnek érzem magam, és úgy érzem most vagyok igazán szerelmes. Nem mellesleg sokkal jobb kiállású a mostani párom, anyagilag is elég nagy a különbség bár nekem az nem számít. Az exem elvileg sokat kérdezősködik rólam, most lesz 1 éve hogy végleg szakítottunk.

Gáz lenne ha felkeresném valami alibivel hogy aztán eldicsekedjem magam az új szinte tökéletes pasimmal?

Nem féltékennyé akarom tenni, csak valamiért annyi sok évnyi szenvedés után szeretném ha tudná mennyire boldog vagyok. Kicsit vissza szeretnék szúrni neki, sokszor álmodom is vele, pedig már semmit nem érzek iránta, a mostani barátomba vagyok fülig és halálosan szerelmes.

Nem mondom hogy meg fogom tenni, sőt valószínűleg nem fogom, de normális ez az érzés hogy ezt így az arcába dörgöljem? Jogos lenne amúgy? Ti voltatok hasonlóan?

2022. jún. 13. 12:41
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
78%
Elég gáz..
2022. jún. 13. 14:55
 32/35 anonim ***** válasza:
85%
Ha túl lennél rajta nem agyalnál ilyen dolgokon
2022. jún. 13. 16:06
 33/35 anonim ***** válasza:
71%

Nem tetted túl magad rajta.

de győzködd csak magad, győzködd.

2022. jún. 13. 17:05
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy túl rajta. Akkor ugyanis nem elmélkednél ilyen hülyeségen és nem írnál kisregényt olyasmiről, ami már nem érdekel.
2022. jún. 14. 00:08
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy túl rajta, mert még mindig őt akarod piszkálni. :D

Ha az exem ilyen dumával felkeresett volna, nagyon kinevettem volna, aztán rámutatok, hogy valójában mennyire szánalmas a vergődése.

2022. jún. 14. 05:51
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!