Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Gáz ha csak azért keresném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha csak azért keresném fel az exem, hogy az arcába dörgöljem hogy túltettem magam rajta?

Figyelt kérdés

7 éves kapcsolatról van szó, amiben érzelmileg rengeteg bántást kaptam az exemtől is, és a családjától is.

Első kapcsolat volt, úgyhogy elég nehezen engedtem el. Kiderult olyan hogy megcsalt, volt hogy megütött, vagy kidobott az Éjszaka közepén az utcára. De nagyon" szerelmes" voltam.

Nem fontos információ de mindenki szerint én sokkal jobb csaj vagyok mint amilyen pasi ő, soha senki nem értette mit akarok tőle.

Azóta viszont lett egy új kapcsolatom, amiben végre megbecsültnek érzem magam, és úgy érzem most vagyok igazán szerelmes. Nem mellesleg sokkal jobb kiállású a mostani párom, anyagilag is elég nagy a különbség bár nekem az nem számít. Az exem elvileg sokat kérdezősködik rólam, most lesz 1 éve hogy végleg szakítottunk.

Gáz lenne ha felkeresném valami alibivel hogy aztán eldicsekedjem magam az új szinte tökéletes pasimmal?

Nem féltékennyé akarom tenni, csak valamiért annyi sok évnyi szenvedés után szeretném ha tudná mennyire boldog vagyok. Kicsit vissza szeretnék szúrni neki, sokszor álmodom is vele, pedig már semmit nem érzek iránta, a mostani barátomba vagyok fülig és halálosan szerelmes.

Nem mondom hogy meg fogom tenni, sőt valószínűleg nem fogom, de normális ez az érzés hogy ezt így az arcába dörgöljem? Jogos lenne amúgy? Ti voltatok hasonlóan?

2022. jún. 13. 12:41
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

20-as

Igen, én is erre próbáltam kilyukadni.

Az előző kapcsolatom, aminek már két éve vége van, meg mindig rossz emlékeket idéz fel bennem néha annak ellenére, hogy nincsenek fele erzelmeim, nem akarok tőle semmit és boldog kapcsolatban vagyok. Olyan szinten meg lettem alazva és el lettem árulva, ami emberileg nagyon összetört. Ezek után nyilván nem elvárható, hogy az ember ezt csak úgy elfelejtse és ennek SEMMI köze a mostani kapcsolatomhoz.

2022. jún. 13. 13:35
 22/35 anonim ***** válasza:
73%

Hát nem tudom, aki engem nem érdekel, aki nekem semmit nem jelent, annak nem akarok semmit sem megmutatni, nem vágyok semmilyen elégtételre, pláne bizonyítási kényszerem nincsen feléje.

Éltem fiatalon bántalmazó kapcsolatban magam is, egy életre elég volt a lecke, ettől függetlenül 2003-ban láttam utoljára és csak akkor jut eszembe, ha ilyeneket olvasok, vagy szóba kerül valahol a bántalmazás.

Akkor is csak a tapasztalat maradt már meg belőle, magamtól nem jut eszembe sosem és közvetlenül utána, mikor végre "kiszabadultam" a helyzetből is csak annak örültem, hogy magam mögött hagytam végre, sosem néztem vissza többet, bár lehet kezdetben még voltak álmaim vele. Rémálmaim esetleg.

2022. jún. 13. 13:53
 23/35 anonim ***** válasza:
79%

Pontosan, én 2008-ban hagytam el a bántalmazó exemet, akivel több, mint tíz évig voltam együtt. Amikor végre elszántam magam, hogy lelépek, akkor örültem, hogy vége és alig vártam, hogy teljesen megszabadulhassak tőle, eszembe nem jutott volna, hogy még én keressem őt bármiért is.

2022. jún. 13. 13:55
 24/35 anonim ***** válasza:
83%
Gáz. Ugyanis ha erre kényszert érzel, akkor nem, nem tetted magad túl rajta. És ezt ő is tudni fogja.
2022. jún. 13. 13:56
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Aztán majd beszol. Azt hiszed te "maradnal felül"?

Csak annyit is hozzáfuzhetne szerinte téged nem is szeret a baratod csak azt hiszed.

Aztan röhögne azon ahogy szétmentek majd.

2022. jún. 13. 14:00
 26/35 anonim ***** válasza:
80%
Nem tetted szerintem túl magad, mert abban az esetben nem akarnád felkeresni. Szimplán csak nem érdekelne a létezése.
2022. jún. 13. 14:02
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Még az sem biztos, hogy az új pároddal együtt fogtok maradni, aztán ha szétmentek, akkor lennél igazán kellemetlen helyzetben, mert oda dörgölné az orrod alá, hogy na mi van, ekkora volt a szerelem?
2022. jún. 13. 14:03
 28/35 anonim ***** válasza:
85%
Biztos túltetted magad rajta, ha neki írogatsz?
2022. jún. 13. 14:31
 29/35 anonim ***** válasza:
79%
Ez k* szánalmas...
2022. jún. 13. 14:34
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Megertem az erzeseidet, de ezzel a tervvel tettlegessegig elmenni nagyon szanalmas lenne. Azzal "szursz oda" a legnagyobbat, ha teljesen ignoralod es boldog vagy nelkule. A karma meg majd teszi a dolgat, ne aggodj. Elobb-utobb el fog jutni hozza is, ha te boldog vagy nelkule, de magadra koncentralj, ne ra. Nagyon hamar lejon, ha valaki csak kifele akarja mutatni gorcsosen az alomkapcsolatot.

Sajat peldammal is tudom a fentieket igazolni. En le is tiltottam mindenhonnan az exet, olyannyira nem akartam rola hallani, es a kozos ismerosoket is hanyagoltam. Aztan idorol idore csak osszefutottam a szuleivel random helyeken, akik megallitottak egy mi ujsagra; kesobb vele is, egyszer mikor parommal voltam, egyszer pedig mikor teljesen egyedul. Utobbinal a leheto legnagyobb ivben kerultem, megse birta ki h ne jojjon oda a plazaba es probaljon beszelgetni "nagyon megorult nekem" cimszoval. Es borzaszto szanalmas volt... Na, ez az igazi elegtetel, mikor latod, hogy mennyire zavarja h mar nem az eleted resze - teged pedig teljesen hidegen hagy a kozeledese, sot, ultracikinek latod.

2022. jún. 13. 14:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!