Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Gáz ha csak azért keresném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha csak azért keresném fel az exem, hogy az arcába dörgöljem hogy túltettem magam rajta?

Figyelt kérdés

7 éves kapcsolatról van szó, amiben érzelmileg rengeteg bántást kaptam az exemtől is, és a családjától is.

Első kapcsolat volt, úgyhogy elég nehezen engedtem el. Kiderult olyan hogy megcsalt, volt hogy megütött, vagy kidobott az Éjszaka közepén az utcára. De nagyon" szerelmes" voltam.

Nem fontos információ de mindenki szerint én sokkal jobb csaj vagyok mint amilyen pasi ő, soha senki nem értette mit akarok tőle.

Azóta viszont lett egy új kapcsolatom, amiben végre megbecsültnek érzem magam, és úgy érzem most vagyok igazán szerelmes. Nem mellesleg sokkal jobb kiállású a mostani párom, anyagilag is elég nagy a különbség bár nekem az nem számít. Az exem elvileg sokat kérdezősködik rólam, most lesz 1 éve hogy végleg szakítottunk.

Gáz lenne ha felkeresném valami alibivel hogy aztán eldicsekedjem magam az új szinte tökéletes pasimmal?

Nem féltékennyé akarom tenni, csak valamiért annyi sok évnyi szenvedés után szeretném ha tudná mennyire boldog vagyok. Kicsit vissza szeretnék szúrni neki, sokszor álmodom is vele, pedig már semmit nem érzek iránta, a mostani barátomba vagyok fülig és halálosan szerelmes.

Nem mondom hogy meg fogom tenni, sőt valószínűleg nem fogom, de normális ez az érzés hogy ezt így az arcába dörgöljem? Jogos lenne amúgy? Ti voltatok hasonlóan?

2022. jún. 13. 12:41
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Amíg azon agyalsz, hogy mivel és hogyan lehetne megalázni / megbüntetni / bűntudatra késztetni az exedet, addig baromira nem vagy túl rajta.
2022. jún. 13. 13:10
 12/35 anonim ***** válasza:
81%

Persze, hogy nincs túl rajta, hét évig szenvedett mellette, ezt nem öt perc lezárni.

Persze, lehetne mondani, hogy az ember addig ne menjen bele egy kapcsolatba, amíg nincs túl teljesen érzelmileg, de ez azért nem így működik.

Én megértem a kerdezot, nekem is volt ilyen, hogy egy ronda szakítás után elégtételt akartam, hogy fájjon neki, hogy gondolkozzon el, de végső soron nem érdekelt annyira a dolog.

A kérdező túl van azon a kapcsolaton, az exen, de a sebeket, amiket okozott, magan viszi meg sokáig. Ez teljesen normális. De gondolom, itt mindenki más mindent feldolgozott, ami valaha történt vele és semmi nem esik neki rosszul!

2022. jún. 13. 13:13
 13/35 anonim ***** válasza:
73%
Baromira nem vagy túl rajta kiscsillag. És azt is kötve hiszem, hogy halálosan szerelmes vagy az új, gazdag pasidba.
2022. jún. 13. 13:13
 14/35 anonim ***** válasza:
88%

12

Szerintem sokan vannak itt, akik még nem tették túl magukat a legutóbbi szakításukon, köztük én is. Ez természetes, csak akkor az ember ne adja elő, hogy "Hú, de nem érdekel már!"

Akár pozitív, akár negatív érzésekkel agyal az ember az exéről, a dolog úgy áll, hogy még nincs túl rajta. Nem ezzel a lelkiállapottal van a probléma, hanem azzal, hogy valakinek annyi önismerete sincs, hogy ezt megértse.

2022. jún. 13. 13:19
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

"De gondolom, itt mindenki más mindent feldolgozott, ami valaha történt vele és semmi nem esik neki rosszul!"

Itt nem erről van szó. Igaz, a sebeket sokáig visszük magunkkal, mert nem két perc elfelejteni egy szar kapcsolatot. Viszont ha már megléptük a legnehezebbet, hogy le tudjuk zárni, majd új kapcsolatot keresünk, akkor már csak az új párunkkal szemben is az a legkorrektebb, hogy vele foglalkozunk és nem az exünkkel. Nyilván időnként az emberbe így is belehasít, hogy mekkora fájdalmat szenvedett el, de az ilyen kicsinyes bosszú csak arra enged következtetni, hogy tényleg nincs túl rajta. Ha túl vagyok az exemen, akkor semmilyen módon nem akarok vele újra kontaktba kerülni. Még ha át is futna ilyen az agyamon, akkor sem tenném meg, mert az új partnerre koncentrálok. Vagy, ha ennyire nem tudok rá koncentrálni, akkor inkább nem mérgezem őt is.

Mind csalódunk, fájdalmakat szenvedünk életünk során, de a tetteinket azért még tudjuk koordinálni, erre van az agyunk. Szépen nézne ki a világ, ha mindig, mindenki elégtételből és bosszúból cselekedne.

16/35 anonim ***** válasza:
72%
#12: Nem erről van szó.
 17/35 anonim ***** válasza:
22%

Persze van olyan hogy elégtétel, bosszú, frusztráció, ...de nem akkor amikor már van egy tök jó párkapcsolata! Akkor ő miben különbözik tőle??

Engedd el ezt Kérdező, vargabetű, fogd fel, ha meg vannak sérelmeid jelentsd fel nem pitiáner bosszú annak semmi értelme- magad alázod le ezzel is-..akkor már játssz nagyba ha belemész:) mert a csávó sem kispályás ezért mondom neked- elsők közt voltam válaszban- óvatosan ezzel! Visszaüthet!

Én is álmodok néha exekkel , semmi jelentősége, imádom a mostanit..)

2022. jún. 13. 13:20
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Ha még meg is léped, csak saját magadat hozod iszonyatosan szánalmas helyzetbe.

Gondolod, hogy ha valaki 7 évig bántalmazó volt veled kapcsolatban és az empátia legkisebb nyomát sem mutatja, akkor majd meghatódik attól, hogy te most boldog kapcsolatban élsz? Nagy ívben le fogja sz*rni, mint ahogy azt az érzéseiddel tette az egész kapcsolatotok alatt.

Értelmetlen egy ilyenbe belemenni, inkább örülnöd kéne, hogy megszabadultál tőle.

2022. jún. 13. 13:23
 19/35 anonim ***** válasza:
78%
Egy ilyen kicsinyes és szánalmas húzással pont azt bizonyítanád, hogy egyáltalán nem tetted túl magadat rajta, még mindig rajta és az ő reakciójára gondolsz. Emiatt sajnálom is az új párodat.
2022. jún. 13. 13:31
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Azért álmodsz még vele időnként, és azért éreznéd valamifajta elégtételnek, ha "az orra alá dörgölhetnéd", hogy most boldog vagy valaki mással, mert még nem teljesen dolgoztad fel a múltat, ami hozzá kötött, és még nem teljesen dolgoztad ki magadból a sok tüskét, ami benned van.
2022. jún. 13. 13:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!