Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha csak azért keresném fel az exem, hogy az arcába dörgöljem hogy túltettem magam rajta?
7 éves kapcsolatról van szó, amiben érzelmileg rengeteg bántást kaptam az exemtől is, és a családjától is.
Első kapcsolat volt, úgyhogy elég nehezen engedtem el. Kiderult olyan hogy megcsalt, volt hogy megütött, vagy kidobott az Éjszaka közepén az utcára. De nagyon" szerelmes" voltam.
Nem fontos információ de mindenki szerint én sokkal jobb csaj vagyok mint amilyen pasi ő, soha senki nem értette mit akarok tőle.
Azóta viszont lett egy új kapcsolatom, amiben végre megbecsültnek érzem magam, és úgy érzem most vagyok igazán szerelmes. Nem mellesleg sokkal jobb kiállású a mostani párom, anyagilag is elég nagy a különbség bár nekem az nem számít. Az exem elvileg sokat kérdezősködik rólam, most lesz 1 éve hogy végleg szakítottunk.
Gáz lenne ha felkeresném valami alibivel hogy aztán eldicsekedjem magam az új szinte tökéletes pasimmal?
Nem féltékennyé akarom tenni, csak valamiért annyi sok évnyi szenvedés után szeretném ha tudná mennyire boldog vagyok. Kicsit vissza szeretnék szúrni neki, sokszor álmodom is vele, pedig már semmit nem érzek iránta, a mostani barátomba vagyok fülig és halálosan szerelmes.
Nem mondom hogy meg fogom tenni, sőt valószínűleg nem fogom, de normális ez az érzés hogy ezt így az arcába dörgöljem? Jogos lenne amúgy? Ti voltatok hasonlóan?
Ennek nem sok az értelme, kicsit gyerekes is.
Valszeg. így is tudja, hogy van valakid, felesleges ez a visszavágó.
Ha boldog vagy most, ne is pazarolj energiát a régi exedre.
Aztán majd elkezd zaklatni titeket és magyarázkodhatsz a mostani párodnak, legyen eszed! Tönkreteszed a mostani kapcsolatod! Ha mással nem majd az idegeskedéssel mert fejem rá hogy nem fogja szó nélkül hagyni...
Aki szelet vet vihart arat tudod!
Az is elég ha ignorálod hidd el!:))
Ne tedd, tényleg kicsit gyerekes és szánalmas, sőt ezzel azt jelzed, hogy még mindig foglalkozol vele ahelyett, hogy teljesen figyelmen kívül hagynád. Hidd el ez utóbbi sokkal zavaróbb neki, mint ez a direkt provokálás.
Illetve ha esetleg szakítotok a mostani barátoddal, akkor meg az exed dörgölné a te orrod alá, hogy na ennyi volt a tökéletes kapcsolat?
Ne hozd magad kellemetlen helyzetbe.
7 évig mosott fel Veled.
És még mindig neki akarsz megfelelni, megmutatni...
Nem szereted az új barátod...ha szeretnéd, fel sem merülne benned, hogy bármit mutass valakinek akit elvileg lezártál magadban
Sokan érezzük ezt a kísértést, mert szeretnénk elégtételt kapni. Más kérdés, hogy nem tesszük meg, mert semmi értelme. A múltat le kell zárni, előre kell nézni.
N
"Gáz ha csak azért keresném fel az exem, hogy az arcába dörgöljem hogy túltettem magam rajta?"
Dehogy vagy túl rajta, ha túl lennél, semmit nem akarnál az arcába dörgölni, mert eszedbe sem jutna vele foglalkozni.
"az arcába dörgöljem hogy túltettem magam rajta?
Ha túltetted volna magad rajta, akkor a kérdésed sem született volna meg. Te még mindig vele foglalkozol. Még mindig vannak érzéseid vele kapcsolatban. Nem szerelem vagy szeretet (természetesen), hanem frusztráltság, düh, harag, bosszúság, keserűség, megvetés, kárörvendés, nyugtalanság vagy valami ezekhez hasonló érzés amit te biztos jobban meg tudsz fogalmazni magadban. Tehát van benned érzés, nem lehet azt mondani, hogy nincs. Mert akkor teljes figyelmeddel az új kapcsolatodra koncentrálnál és nem írtad volna ki ezt a kérdést.
Sajnálom hogy ez történt veled, de próbálj meg a jó kapcsolatodnak örülni és zárd le végleg a múltat. Nem ér annyit az illető, hogy az értékes idődet rá pazarold.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!