Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítóok ha nem akartad fogadni, de erővel bemegy hozzád?
Napi szinten együtt aludtunk nálam, de egy veszekedés miatt én mostanaban nem akarom fogadni.
Erre egyszer ittasan feljött ellenőrizni nem e pasival vagyok, illetve szeret, velem akar aludni, ilyeneket mondott az ajtóban, en mondtam neki hogy nem akarom fogadni, amugy is ivott, menjen el.
Erre erőszakkal bejött a lakásba.
Saját tapasztalatból azt mondanám, hogy a férfiak túlnyomó többsége, - szerintem több, mint 90 %-a - se nem toxikus személyiség, se nem halvérű, aki remegő hangon hív el fagyizni, ahogy fogalmaztál.
A kettő között nagyon széles a skála, úgyhogy nem tűnik túl észszerű indoklásnak, amivel azt próbáltad megmagyarázni, hogy miért az ilyen, nem egészséges személyiségű, harmonikus párkapcsolatra alkalmatlan férfiakkal való kapcsolatra vagy nyitott.
Ha élvezed a drámát, kockázatot, érzelmi hullámvasutat, amivel ez jár, az más. A te életed, azt kezdesz vele, amit akarsz.
77#
Ne nyissunk vitát a pasikrol inkább.en azt vallom hogy 1-2 % lehet az aki normális szereti a saját párját hű és korrekt és tűzbe is menne a párjáért es semmiféle sérülése tikkje nincs.
Csak abbol hogy szinte mindenki csonka családbol jön szerintem eleve egészséges ember van 50%, ennek 25%-a férfi aki egészséges nevelést kapott.
A 25%-bol x % megint agybeteg"(narcisztikus vagy hűtlen erkolcsi moralis normái nincsenek, csak a pénz szamit nem a nő sajnalja egy randira is a penz-hogy akar az ilyen csaladot?, vagy gyerekgyűlölők, vagy nőgyűlölők, csak szexet akarók mert EQ nullák stb)
Nem az a kérdés, hogy a másiknak van e sérulese mert mindenkinek van, a kérdés az, hogy egyutt tud e élni vele a másik, vagy nem, azaz zsák a foltja van e, vagy nem.
Esetunkben nem.
De ott vár a sok másik nyomorék akik csalnák az asszonyt, vagy igenytelenek, vagy önzők, vagy szimplán nem szeretnek, stb.
Szimpla alapokat nem képesek nyujtani. Önzetlen szeret és hű. Ez már hatalmas magas léc.
78 de akkor is hiteltelen
Bakker szakitas utan kerestem a barátom hogy biztos tudjam e hogy szakitott. Ezt magyarázd már ki h8vatalosan egy rendornek.
Siman kiforgathato hogy te tartasz remenyeket benne miattad megy oda te irsz ra te hivogatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!