Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítóok ha nem akartad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítóok ha nem akartad fogadni, de erővel bemegy hozzád?

Figyelt kérdés

Napi szinten együtt aludtunk nálam, de egy veszekedés miatt én mostanaban nem akarom fogadni.

Erre egyszer ittasan feljött ellenőrizni nem e pasival vagyok, illetve szeret, velem akar aludni, ilyeneket mondott az ajtóban, en mondtam neki hogy nem akarom fogadni, amugy is ivott, menjen el.

Erre erőszakkal bejött a lakásba.

2022. jún. 13. 08:02
 41/95 A kérdező kommentje:
Meg annak az ellenkezőjet is. Szélesebb az érzelmi skálájuk az átlagnál.
2022. jún. 13. 11:18
 42/95 A kérdező kommentje:

Mindenki megnézheti magaban mi az a maximum amit szerelmesen nyújt a párjának, es mi az a maximum amit meg dühében nyújt a párjának.

A toxic ferfiaknal messze kiugranak ezek a maximum határok pozitiv es negativ iranyban.

2022. jún. 13. 11:25
 43/95 anonim ***** válasza:
100%
#8 vagyok. Szerintem félreértettél. Nem kívánok neked rosszat. Csak ugye írtad, hogy az ilyen férgek képesek arra, hogy agyon verjenek. Én erre reflektáltam. Ezért remélem, hogy a csicska pasid a nagy szerelme hevében nem lassan fog veled végezni hanem gyorsan és kíméletesen. Mi rossz van ebben :D? Csak a legjobbat szeretném neked :D. Amúgy ő se komplett meg te sem. De a defektes idióták jól összeillenek. Megkérdezhetem hány éves vagy :D?
2022. jún. 13. 11:30
 44/95 anonim ***** válasza:
97%
#8 Az, hogy te nem vered a nőket vagy nem vagy toxic, még nem jelenti azt, hogy te vagy a főnyeremény valakinek. Ráadásul pont te írtál ki egyik nap kérdést arról, hogy miért nem érdemelsz egy szexet valakitől azért, mert megmentetted őt egy bántalmazó kapcsolatból azzal, hogy megengedted neki, hogy nálad lakjon.
2022. jún. 13. 11:32
 45/95 A kérdező kommentje:

Akkor nem értettel. Arrol irtam amilyen rossz van egy ilyenben annyi jo is mint kb a drog, ami normalisakban viszont nincs meg.

Normalis ferfiak az ilyenekhez képest amolyan halvérűek. Ha elutasotod már lapoz is a következőre. Egy toxic az nem fog. Csak egy nő kell. Az a nő.

Egy normalisnak meg mindegy hozzá kepest.

A nőknek viszont meg nem mindegy hogy ő kell e, vagy mindegy a masik is..

De ha igy sem érted. Feladtam az érvelést.

Mondtam mar neki amugy ha meg akar ölni gyorsan es fajdalommentesen tegye. Azt mondta soha ilyet nem akarna, es ha ez torténne hogy megöl magát is megölné bűntudatbol hogy megérdemli, mert megölte akit szeret.

Nem mondtam már neki, hogy az amugy megvan hogy normalis emberek közt nincsenek ilyen beszelgetesek amugy?🤣

2022. jún. 13. 11:35
 46/95 anonim ***** válasza:

#44 Egy szóval sem mondtam, hogy főnyeremény vagyok. Tisztában vagyok a hibáimmal és az erényeimmel is. Bár asszem ezzel mindenki így van. Csak annyit írtam, hogy normális értékrendel rendelkezem. Vagy ettől máris főnyereménynek tűnök :D? Nem értem az összefüggést.

A másik: nehezen írhattam ki kérdést úgy, hogy tegnap este jöttem fel egy hónap után először az oldalra :D. Mondjuk ez érdekes kicsit nem igaz? Mármint, hogy írtam 2-3 választ erre te sikeresen összekapcsolsz egy pár nappal ezelőtt kiírt kérdéssel :D. Nem tudom ez, hogy jött össze, de gratulálok hozzá.

2022. jún. 13. 11:37
 47/95 A kérdező kommentje:
Tehát saját magát büntetné meg, ha ellenem tenne.
2022. jún. 13. 11:39
 48/95 A kérdező kommentje:
Visszeterve a kérdésemhez nagyon nem mindegy hogy ezt szakítasnak veszi e. Mert akkor nem tudom mire számítsak. Hogy majd csak ugy csendben elfelejt az ilyen?
2022. jún. 13. 11:41
 49/95 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges érvelned kérdező. Megértettem azt amit leírtál, megértettem az összefüggéseket és ezek alapján írtam, hogy nem vagyunk egy szinten. Te szereted és kívánod a bántalmazó, mérgező kapcsolatot én pedig elutasítom. Nincs ezzel semmi baj. Csupán annyit nem értek, hogy akkor miért írod ki folyton a kérdéseidet? Miért zavar téged, hogy a pasid egy erőszakos állat? Elvégre te szeretnél magad mellé egy ilyet. Viseld is el.
2022. jún. 13. 11:41
 50/95 A kérdező kommentje:

Errol irtam hogy nem bantalmazo mergezo hanem javareszt inkabb felemelő. Es hol nincsenek veszekedések? Minden egyes párkapcsolatban van jo rossz is.

Igaz nalunk nem az a baj hogy odaegett e a palacsinta, de másoknál meg olyanok vannak hogy csalnak hazudnak atvernek potyagyereket csinalnak kisemmiznek meg stb

Jo hagyjuk

2022. jún. 13. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!