Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni? Ez szakítóok?
Figyelt kérdés
A páromnak hiányzik 7 foga, elég látványos helyről ( elölről), emiatt pöszén is beszél, és esztétikailag sem a legszebb látvány.
Menni fog ugyan fogászatra, de nem kevés idő, és nem kevés pénz rendbetenni a fogait
Öt már így ismertem meg, akkor nem zavart, most egyre inkább....
Egy hónapja vagyunk együtt.
2021. szept. 1. 15:25
1/26 anonim válasza:
És most miért zavar? Eddig nem, de most, amikor már csináltatja? Örülj, hogy meglesz.
2/26 anonim válasza:
Én fogorvos vagyok, ha még nem is ismerek valakit, az első ezredmásidpercben lecsekkolom a fogait. Össze se jöttem volna vele.
3/26 anonim válasza:
Miért jöttél vele össze akkor? Te vagy a férfi vagy a nő? Ha jól megvagytok és már csináltatja nem számítanék.
4/26 anonim válasza:
Nem zavart, de most igen, akkor más oka van.
5/26 anonim válasza:
hogyhogy mit lehet tenni? szépen szakítasz. eleinte valami elvakíthatott, és ahogy telt az idő, egyre inkább ráébredtél, hogy külsőre egyáltalán nem jön be a másik. előfordul az ilyen.
6/26 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő, eddig nem zavart, de mióta mások is szóvá teszik azóta igen!
Emiatt a szája is büdös érthető módon....
2021. szept. 1. 15:54
7/26 A kérdező kommentje:
#5-ös
Külsőre bejön, az zavar, hogy hiányzik 7 foga....
Nem ugyanaz!
2021. szept. 1. 15:58
8/26 anonim válasza:
"Én vagyok a nő, eddig nem zavart, de mióta mások is szóvá teszik azóta igen!"
Rájöttél, hogy nem találtál elég jó szponzort magadnak. Tipikus.
9/26 anonim válasza:
Ne azzal foglalkozz, hogy mások mit szólnak. Ráadásul ha meg fogja csináltatni, meg is oldódik a probléma. Nehogy ez miatt szakíts vele, mert később lehet, hogy megbánod.
10/26 anonim válasza:
2-es te úgy randizol ahogy más lovat vesz? Vagy ezt hogy kell elképzelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!