Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit lehet tenni? Ez szakítóok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni? Ez szakítóok?

Figyelt kérdés

A páromnak hiányzik 7 foga, elég látványos helyről ( elölről), emiatt pöszén is beszél, és esztétikailag sem a legszebb látvány.

Menni fog ugyan fogászatra, de nem kevés idő, és nem kevés pénz rendbetenni a fogait

Öt már így ismertem meg, akkor nem zavart, most egyre inkább....

Egy hónapja vagyunk együtt.

2021. szept. 1. 15:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
19%

Teljesen egyetértek, pedig én nem vagyok fogorvos. Nagyon sokan megjegyzik, hogy milyen szépek a fogaim, sokan már-már irigykedve. És én még dohányzom is, mégis fehérek a fogaim, nagyon odafigyelek rájuk, és a szám sem büdös a cigitől sem. Volt párom nem dohányzik, de nagyon ritkán érezte rajtam a cigi szagot és akkor is csak enyhén.

Sok fiatal 20-as 30-as éveiben járó embert látok, aki még csak nem is dohányzik, viszont rossz ránézni a fogaira, sárgák és emellett néha hiányosak is, meg sokaknál elférne a fogszabályozó is, stb. Nem értem, hogy valaki hogy hagyhatja ideáig elfajulni a helyzetet. Azért ez nálam teljes kizáró ok lenne, ez egyszerűen egy igénytelen ember, ez az én véleményem.

2021. szept. 6. 20:29
 22/26 anonim ***** válasza:
51%

Ha ez nem trollkodas, akkor el nem tudom kepzelni egyreszt azt, hogy fogatlan emberrel alljak ossze, barmilyen tortenet alljon is emogott. Masreszt azt, hogy semmi gond nincs ezzel, es harminc napon belul megvilagosodas tortenik.

Tudomanyos konkluziom az, hogy ez nem tud nem kamu lenni.

2021. szept. 7. 01:37
 23/26 A kérdező kommentje:

Miért lenne kamu????

Amúgy pedig már eldöntöttem, hogy vele maradok!

Nem vagyok ennyire felszínes, illetve folyamatban van a fogainak a megcsináltatása is!

2021. szept. 7. 12:16
 24/26 anonim ***** válasza:
70%
Jó lett a vége, ugye?
2023. márc. 23. 20:34
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy jó, azért van itt megint...
2023. márc. 24. 10:52
 26/26 A kérdező kommentje:
Már lassan 2 éve együtt vagyunk! :) ;)
2023. márc. 24. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!