Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni? Ez szakítóok?
A páromnak hiányzik 7 foga, elég látványos helyről ( elölről), emiatt pöszén is beszél, és esztétikailag sem a legszebb látvány.
Menni fog ugyan fogászatra, de nem kevés idő, és nem kevés pénz rendbetenni a fogait
Öt már így ismertem meg, akkor nem zavart, most egyre inkább....
Egy hónapja vagyunk együtt.
Biztos ez a szexepilje 😆
Szerintem troll kérdés, majd ha elmèsz a géptől vedd le a szoknyàt, meg a póthajat
12-16. Igazatok van! 20 évesen volt egy komolyabb autó balesetem. Akkor min gondolkodik az ember?? Élek,minden testrészem megvan tudom is használni őket. 24,5évesen elkezdtem dolgozni egy cnc vezérlésű lyukasztó gépen, kb mint egy légkalápács 12 órában. Több fogam összetört.
Utána kidobták az első fogam egy labdával. Az meg van csináltatva de a többi nem,fél millió lenne.
11#, ez nem szakmai ártalom és de, tehetsz róla. Az, hogy milyen az ember gondolkodása, az tudatosan formálható. Te döntöd el, ez jól is van így. Ha így érzed jól magad, akkor ítélj eszerint.
Egyet értek abban, hogy az igényesség fontos, de alapos ápolás mellett is lehet sok rossz foga valakinek, és manapság egy fogsor milliós tétel, nem megy sokaknak pár hét alatt ennyit összeszedni.
Nekem egy pótlás kell, 2 hónapja kértem időpontot és holnapra kaptam. Tehát én most igénytelen csövesnek számítok, mert hiányos a fogsorom látható helyen. Ez is tényező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!