Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakító ok lenne ha a barátnőd ilyen lenne?
Figyelt kérdés
Maximum hvgn takarít egy kicsit a lakásban, hétköznap max a mosogatógépbe pakol semmi más hiába lenne ideje mást is csinálni a ház körül. Persze amikor szólsz vlmiért akkor ő nem ér rá, meg nincs ideje..
Te amint hazaérsz, kifújod magad és teszel veszel otthon amit kell.
Őt pl 2hete kérem tegye el a gyógyszereit a szép új dobozba amit vettem, hisz ő szedi őket ne a pulton legyenek szanaszét.
Vagy vasárnap óta nem tette el a ruháit amit össze hajtottam neki..pedig azóta lett volna ideje mert minden nap 2 3 órát mobilozik, na meg ez nem egy több órás feladat..
Vagyok annyira kupis, hogy ne nagyon érdekeljen - HA amúgy más területeken rendben vagyunk.
2021. szept. 29. 20:36
2/13 anonim válasza:
Semmit. Nálunk ez nem téma. Ha a feleségem nem teszi el a hasütővasat valamiért, akkor elrakom én neki.
Ha én nem viszem ki a szennyesem, akkor ő kiviszi helyettem.
Ha 8 órás munka után nincs kedve porszívózni, akkor vagy leszarjuk mindektten és jól érezzük magunkat vagy megcsinálom én.
Ha nekem nincs kedvem felkelni az ágyból kaját csinálni magamnak, akkor megcsinálja ő.
Ezek nem problémák.
2021. szept. 29. 20:50
3/13 anonim válasza:
Nem, de nektek ideje lenne, már nagyon unalmas vagy! Jobb lenne, ha megszabadulna tőled.
2021. szept. 29. 20:55
4/13 anonim válasza:
Ha ilyen pasim lenne, én szakítanék... hadd döntsem már el, hogy mivel töltöm a szabadidőmet, egy kisebb kupi szerintem teljesen elviselhető, ha amúgy hétvégén van takarítás. Egy rendmániással nem tudnék együtt élni, pláne ha még engem is be akar vonni a mániájába...
2021. szept. 29. 20:59
5/13 anonim válasza:
#2. Ugyan erre a véleményre 2 hete én mindenféle igénytelen szarvasgomba voltam. Te tudsz valamit. xD
2021. szept. 29. 21:09
6/13 anonim válasza:
Nem igen szokott ilyenből vita lenni. Attól, hogy egyikőnkben túlteng a tenniakarás, nem hárítjuk át a másikra is. Egy dologért szoktam szólni, ha a hálón/fürdőszobán kívül széthagyja a szennyesét. Egyébként ami akit zavar, az csinálja meg.
De neked valóban szakítanod kellene már, annyi ideje lovagolsz ezen a problémán.
2021. szept. 29. 21:24
7/13 anonim válasza:
Mi elpakolunk egymás után. Ma a párom tette el a száradt ruhákat összehajtva a szekrényembe, én meg főztem magunknak addig. Nincs enyém-tiéd a kapcsolatunkban, csapat vagyunk, mindenki annyit tesz bele, amennyit tud. De ehhez leültünk és kimondtunk alap dolgokat == kommunikáció!!!
2021. szept. 29. 22:02
8/13 anonim válasza:
Kövezzetek meg, de én megértem a kérdezőt, és igen, szakítóok. Ha ugyanannyi munka után nekem van igényem és energiám arra, hogy egy rendezett környezetet teremtsek, de neki nincs ez meg magától, és vagy b.szogatni kell (ami szintén szakítóok lesz előbb-utóbb), vagy mindent én csinálok, akkor mi nem vagyunk egymáshoz valók. Leginkább azért, mert egy alapvető dologban (mi számít rendnek) ennyire eltérünk.
2021. szept. 30. 04:19
9/13 anonim válasza:
Szakítóok igen. Egy idő után marhára nem akarod majd más koszát takarítani.
2021. szept. 30. 10:26
10/13 BeefEater válasza:
Tehát hétvégén csinálja meg egyben a házimunkát nem 7 napra elosztva. Ez valóban szakítóok, el nem tudom képzelni, hogy lehet valakivel így együttélni :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!