Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 hónapos kapcsolatban szakító ok lenne, ha kiderülne hogy a 23 éves barátnőtöknek 14,15,16,18,20,21 évesen is volt abortusza?
Igen.
Egy még magyarázható, felelőtlenség, baleset akármi, de évente 1? Ott márfejben is bajon vannak
Fúj kidobnam, mint a macskát szarni.
Egy abortusz is hihetetlenül megterhelő a léleknek... szerintem baratnodnek nincsenek érzései.
Uram Isten.hát szegény sose tanult a hibából 6 éven keresztűl felcsináltatta magát?
Csoda hogy egyáltalán teherbe tudott esni.
Na majd mikor családot szeretne majd Nem lehet
Igaz Nő vagyok de még így is ledöbbentem
Ha férfi lennék ezért nem hiszem hogy szakítanék nagyon meglepődnék és extra módon figyelnék a védekezésre.
23 N
Hogy lehet valakinek ennyi esze??? Csoda hogy még teherbe tudott esni... Ismertem egy hasonló csajt, bár ő a harmadikat (18 évesen) már megszülte.
De tény hogy ez nagyon nagy butaságra és felelőtlenségre vall. Egy nagyon alapos std-szűrést is ajánlanék mindkettőtöknek!
Én ugyan nő vagyok, de nem hiszem hogy egy ennyire felelőtlen ostoba lánnyal együtt tudnék maradni.
(egyetlen kivétel ha valaki rendszeresen erőszakolta, de nem hinném hogy itt erről lenne szó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!