Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 hónapos kapcsolatban szakító ok lenne, ha kiderülne hogy a 23 éves barátnőtöknek 14,15,16,18,20,21 évesen is volt abortusza?
Figyelt kérdés
2017. okt. 29. 09:26
21/34 A kérdező kommentje:
A nővéremről van szó, véletlenül elkotyogtam a pasijának h volt már párszor és most emiatt botrány van :(
2017. okt. 29. 23:42
22/34 anonim válasza:
Azt is elmondtad, hogy 6x?
Meg azt is, hogy hány pasitól?
23/34 anonim válasza:
Ilyesmit nem szoktak csak úgy véletlen elkotyogni..
24/34 anonim válasza:
"Véletlenül" elkotyogtad, hogy volt "párszor"...
Édes Istenem, gyere le...
25/34 anonim válasza:
Igen.
Egy még "elmegy", kiszakadt, vagy egyéb... de 6?! Mi az istent NEM csinált, hogy ennyiszer teherbe esett?
Esemény utáni, spirál, gyógyszer, stb. de ez nem egészséges és örülhet, ha a továbbiakban lehet gyereke.
26/34 anonim válasza:
Egyébként piszok sz.mét vagy, remélem tudod!
27/34 anonim válasza:
Engem érdekelne ez hogy történt meg 6x? Kérlek adj valami támpontot, hogy megértsük.
Csoda, hogy még működik a méhe és nem kellett kioperálni.
28/34 lewega válasza:
Nekem már azért sem kellene, mert ezek szerint óvszer nélkül él szexuális életet, ki tudja miket szedett össze!
29/34 anonim válasza:
Már 14 évesen, az nagyon durva... És hogy mennyire nincs igazság, aki pedig egy boldog családba várná a gyermekáldást, azoknál meg nem jön össze évekig...
30/34 anonim válasza:
Persze, hogy végeznénk. Legyen azokkal, akiknek elvetette a gyerekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!