Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 14 hónapos kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 hónapos kapcsolatban szakító ok lenne, ha kiderülne hogy a 23 éves barátnőtöknek 14,15,16,18,20,21 évesen is volt abortusza?

Figyelt kérdés
2017. okt. 29. 09:26
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
89%
Ilyen szintre csak egy értelmi fogyatékos süllyedhet le,hogy évente abortuszra menjen,össze se jönnék ilyen nővel,nyilván lerí róla,hogy milyen ostoba.
2017. okt. 29. 09:55
 12/34 Heart of Darkness ***** válasza:
88%

Igen.. De valahogy számomra hihetetlen, hogy valakinek ennyi abortusza legyen. Ilyen egyszerűn nem létezik..

Nem akarok senkit se megbántani, de ha mégis igaz akkor kb egy utolsó buta általános iskolából kibukó proli roma szinten van.. vagy valami nagyon nincs rendben nála mentálisan.

2017. okt. 29. 09:57
 13/34 anonim ***** válasza:
95%

Én sem hiszem, hogy a feltételezésen kívül ilyen létezhet.

Ha igen, akkor nagy a baj, de akkor meg az kizárt, hogy működő párkapcsolatban van.

2017. okt. 29. 10:00
 14/34 anonim ***** válasza:
80%
14 évesen már abortuszra ment a kis r*bnca, én akkor még csak a könyveket gyűrtem, nem a takarót valami csávóval. Már emiatt is dobnám, az ezutáni 5 abortuszhoz meg inkább hozzá sem szólok...
2017. okt. 29. 10:06
 15/34 anonim ***** válasza:
86%
Ez vicc... Még jó hogy repülne! Saját magamben is csalódnék, hogy hogy tudtam egy ilyen felelőtlen emberrel együtt lenni.
2017. okt. 29. 10:21
 16/34 anonim válasza:
87%

A válaszra, van ilyen, hogy valakinek 6 abortusza legyen, lehet 12 is, ha úgy akarja. A védőnő, aki a suliban tartott előadást, mondta, hogy van olyan "delikvense", aki évente ott van abortuszra jelentkezni. Nincs felső korlát.

B@.szki, ez nagyon durva. Szerintem is roma. Ha 14 évesen lett volna egy, oké kislány volt, buta, ne tegye tönkre az életét. Hol volt az apja, meg az anyja??? Az enyém ezek után, tuti agyonvert volna, mert nekik is alá kellett írni a papírt.

Az abortusz nem védekezés...

Dobd ki, erre nincsenek szavak! Komolyan!

2017. okt. 29. 10:27
 17/34 anonim ***** válasza:
86%
nézd más szemszögből kislány, valószínűleg nem leszel terhes a jövőben :) (sejtésem szerint a csaj tette ki a kérdést, v kamu...)
2017. okt. 29. 10:30
 18/34 anonim ***** válasza:
85%

ahogy írta valaki, csak erőszakos, bántalmazó kapcsolatban nézhető el ennyi abortusz.

egy átlag nőnek 1-2 még elnézhető.

bár én 35 évesen szültem az első gyerekem, első terhességből, pedig nagyon éltem. de egyszerűen csak észnél voltam.

2017. okt. 29. 10:32
 19/34 anonim ***** válasza:
17%
Nem ez, de amiért ezek voltak, valószínűleg. De nálam ez értelmezhetetlen, mert ha látok szakító okot, nem jövök össze vele.
2017. okt. 29. 12:43
 20/34 anonim ***** válasza:
64%
Csoda, hogy meg megvan a mehe. A lelke mar nincs. 1 meg beleferne, vagy max 2, barkivel elofordulhat, akkoris, ha vedekeznek. De az ilyet mar el kene kotni komolyan. Miota ivarerett evente egyszer kapartat. Edes istenem.
2017. okt. 29. 13:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!