Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 hónapos kapcsolatban szakító ok lenne, ha kiderülne hogy a 23 éves barátnőtöknek 14,15,16,18,20,21 évesen is volt abortusza?
Igen.. De valahogy számomra hihetetlen, hogy valakinek ennyi abortusza legyen. Ilyen egyszerűn nem létezik..
Nem akarok senkit se megbántani, de ha mégis igaz akkor kb egy utolsó buta általános iskolából kibukó proli roma szinten van.. vagy valami nagyon nincs rendben nála mentálisan.
Én sem hiszem, hogy a feltételezésen kívül ilyen létezhet.
Ha igen, akkor nagy a baj, de akkor meg az kizárt, hogy működő párkapcsolatban van.
A válaszra, van ilyen, hogy valakinek 6 abortusza legyen, lehet 12 is, ha úgy akarja. A védőnő, aki a suliban tartott előadást, mondta, hogy van olyan "delikvense", aki évente ott van abortuszra jelentkezni. Nincs felső korlát.
B@.szki, ez nagyon durva. Szerintem is roma. Ha 14 évesen lett volna egy, oké kislány volt, buta, ne tegye tönkre az életét. Hol volt az apja, meg az anyja??? Az enyém ezek után, tuti agyonvert volna, mert nekik is alá kellett írni a papírt.
Az abortusz nem védekezés...
Dobd ki, erre nincsenek szavak! Komolyan!
ahogy írta valaki, csak erőszakos, bántalmazó kapcsolatban nézhető el ennyi abortusz.
egy átlag nőnek 1-2 még elnézhető.
bár én 35 évesen szültem az első gyerekem, első terhességből, pedig nagyon éltem. de egyszerűen csak észnél voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!