Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítóok ha nem akartad fogadni, de erővel bemegy hozzád?
Napi szinten együtt aludtunk nálam, de egy veszekedés miatt én mostanaban nem akarom fogadni.
Erre egyszer ittasan feljött ellenőrizni nem e pasival vagyok, illetve szeret, velem akar aludni, ilyeneket mondott az ajtóban, en mondtam neki hogy nem akarom fogadni, amugy is ivott, menjen el.
Erre erőszakkal bejött a lakásba.
Nekem szakító ok lenne, főleg ilyen előzmények után.
Mondjuk nekem már az örökös féltékenykedés, bizalmatlanság és a kontroll iránti igény is az lenne, mert szerintem ebből soha nem lesz egészséges kapcsolat.
De te tudod, hogy te hol húzod meg a saját határaidat.
8,
Sokan nem mernek kilépni a kapcsolatból, mert kevés az önbizalmuk. Van aki inkább eltűri, mert a férfi cserébe eltartja, vagy jó a szex stb. Elég összetett az oka, miért vannak sokan ilyen kapcsolatban. Olyan is van, akinek ez a normális közege, nem ismer másfajta kapcsolatot - ezt látta otthon, a környezetében - ezért alapból kizárja a normális férfiakat, helyettük az ilyen balf-okat vonzzák be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!