Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja, nem tudja eldönteni, hogy szeret-e még. Megmenthető még a kapcsolat?
1,5 éve vagyunk együtt, 3 hónap után költöztünk össze albérletbe, mostanában terveztünk volna továbblépni, és egy úgymond "félig saját" (nekem semmi közöm nincs hozzá, és neki se a a sajátja) lakásba költöztünk volna, amit együtt bútoroztunk volna be, majd lettek volna állataink is.
Az elmúlt időszakban nagyon sokat veszekedtünk, nagyrészt az én mentális dolgaim miatt. Ezekbe nem mennék bele túlzottan, de van egy pár mentális betegségem, amik miatt néha elég idiótán viselkedek, hiába bánom meg mindig. Járok pszichológushoz és pszichiáterhez is, illetve tudott róluk, mielőtt összejöttünk.
Pár napja közölte, hogy nem tudja eldönteni, hogy szeret-e, vagy sem, egyiket se tudja biztosra mondani, és időt kért, hogy rendezze magában az érzéseit. Először szünetet szeretett volna, aztán végül abban állapodtunk meg, hogy heti 3 napot a másik lakásban alszik, egyedül.
De én nem hiszem el, hogy ennyire kiszeretett volna belőlem, ennyi idő alatt. Ez most elég egoistán hangzik, de nem úgy értem, hanem annyiszor mondta, hogy szeret, és mindig is éreztette is velem, nem csak mondta. Tudom, hogy 1,5 év az semmi, meg klisésen és nyálasan is hangzik, de ő is, meg a kapcsolat is olyan más volt, olyan igazi volt... Nem hiszem el, hogy ennyi lett volna. Szerintem csak a sok veszekedés miatt van egy "fekete köd" (mint a rózsaszín köd, csak az ellentéte), és ettől tompábbak a pozitív érzései. De ha a veszekedések elmúlnak és megszűnnek a konfliktusok, akkor ennek is el kell múlnia.
Beszéltem a pszichológusommal, mostantól heti kétszer fogok járni, meg vettem magamnak egy rakat pszichológiai könyvet. Az egyiket már ki is olvastam, és rengeteg helyen magamra ismertem benne, főként azoknál a dolgoknál, amiből a veszekedések szoktak jönni. Így, hogy most már legalább értem valamennyire, könnyebb lesz változtatni rajta. Odaadtam neki is a könyvet, hogy olvassa el ő is, hátha jobban megért engem is. Azóta próbálom elviselni a triggerelő helyzeteket, és nagyon nehéz, nem megy tökéletesen, de jobban megy, mint pár nappal ezelőtt. Nem szólok neki semmiért, amiért előtte szóltam volna (pl elpakolom utána a széthagyott dolgait, elmosogatom az általa használt tányért, stb), hogy még ennyivel se idegesítsem. Igyekszem mindent jól csinálni és helyrehozni. Felajánlottam, hogy menjünk el párterápiára, de nem akar, szerinte nem arra van szüksége. Még azt is kitaláltam, hogy szerezzünk valahonnan egy ekit, mert az előhozza a pozitív érzéseket és a szeretetet.
De tényleg nem akarom elhinni, hogy ne szeretne már... Azóta is ölelget, puszilgat, simogat, összebújva alszunk el, ha az egyikünk elmegy itthonról, előtte normálisan, ölelésekkel elköszönünk, az utcán fogjuk egymás kezét. Még csókolózni is szoktunk azóta is, igaz, kevesebbszer. Szex az nem volt, csak orál, de utána is megölelt, illetve közben fogta a kezemet. Ma is lesz közös programunk, igaz, a szüleivel együtt, de holnap kettesben megyünk koncertre. Azt mondja, hogy az új lakásba is velem szeretne költözni, nem egyedül. Csak jelentek még számára valamit, ha továbbra is így viselkedik, nem hiszem el, hogy ennyire elmúlt volna a szeretet. Szerintetek?
Illetve mit tehetnék még, hogy visszaálljon minden, és újra olyan jó legyen, mint az elején volt? Tanácsokat elfogadok, sőt, örülök neki, de bunkó kommentekre nem vagyok kíváncsi, így is eléggé szar kedvem van.
Szétdobált ruhákkal kapcsolatban olvasd el azt a kérdést amit pár napja egy srác írt ki. Neki a barátnője a rendetlen. Kapott egy csomó választ.
A lényeg hogy ha ilyen a személyisége, akkor nem nagyon tudsz rajta változtatni. A kedvedért próbálkozhat egy ideig, de akkor meg ő érzi majd magát rosszul a kapcsolatban. Aki meg rendszerető az meg azért érzi magát rosszul, mert a rendhez van szokva és nem a kupihoz.
Itt van a kérdés:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
#9: Nincs más, ebben biztos vagyok. Azt mondja, azért szeretne ott lenni 3 napot, hogy egyrészt tudjon dolgozni a lakáson (ami bevallom, tényleg bullshit kifogásnak tűnik, de az ő esetében tudom, hogy nem az, tényleg sokat jelent neki és élvez csinálni, minden nap hajnalban kel, hogy még meló előtt oda menjen), illetve, hogy egyedül legyen némi időt. Amivel voltak problémáink eddig is, nagyon sok veszekedésnek volt ez az alapja. Nem akarom elhinni, hogy ne szeressen, annyira nem utalt erre semmi, és annál több minden arra, hogy tényleg szeret. Annyiszor mondta, hogy kitart mellettem a mentális dolgaim miatt, mert szeret. Biztos csak elfáradt és elvesztette a türelmét. De nem akarom elhinni, hogy ne szeretne.
#10: Szerintem akkor már összeszedné őket és berakná a szennyesbe őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!