Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmenthető így egy "haldokló" kapcsolat?
A barátnőmmel egy évet voltunk együtt és pár napja szakitott velem mivel nem illünk össze , nem azt érzi amit kellene, egyszer imád de van hogy nem tudja szerete.<br>
Ez idő alatt(amig együtt voltunk) tény és valo hogy sokszor vesztünk össze, egyszer volt szakítás is ami egy napig tartott hiszen nem birjuk egymás nélkül.<br>
Arra hogy szakítani akar akkor jött rá mikor bulizni volt a barátaival es látta hogy ők hogy szeretik egymást, nekünk pedig ugye épp kisebb hullámvölgy volt éppen (stresszes munka ..tul sokat voltunk együtt ugy hogy semmit se csináltunk, természetesbek vettük a másikat stb. ) . De külső szemmel mi is sokal számára álompár vagyunk, hiszen a külvilág soha nem látja a bonyodalmakat stb.(ezt mondták nekünk többen hogy álompár azért irtam igy)<br>
Szakitás után összefutottunk és lefeküdtünk....<br>
Nagyon mélyen érintette őt a dolog elvizonytalanitota, és megbeszéltük hogy a héten elmegyünk randizni egy étterembe mint legelső randinkon. Nem lesz se csók semmi csak eltöltünk együtt egy kellemes délutánt a stresszes dolgoktol távol.<br>
Ezután nem találkozunk pár napig hogy megnézzük hiányzunke a másiknak....aztán döntjük el folytatjuke.
Mi a véleményetek? Jo ötlet? Én a kapcsolatunkat meg akarom menteni ha még lehet..:)
Én26 ő24
Köszönöm a pozitiv illetve negativ véleményt is :)
Az biztos hogy a vonzalom működik még mert amikor találkoztunk olyan volt mint régen. Flörtöltünk egymással, szemkontaktus, egyre közelebb álltunk egymáshoz.
Már csak az a kérdés hogy szerete annyira hogy ő is változtasson.
Kérdező, ha gondolod, írj privátot, talán tudok segíteni, ha érdekel. :)
Az 5-ös voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!