Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmenthető még ilyenkor egy kapcsolat? Vissza lehet hozni a régi szerelmet?
A szerelem egy ido utan atalakul szeretette. A langolo nagy szerelem nem tart egy eleten at akarki akarmit mondjon. Ha passzoltok egymashoz es szot ertetek akkor lehettek boldogok szerelem nelkul is. En ferjnel vagyok es szeretem a ferjemet, de mar nem vagyok szerelmes bele, de tudom o az aki mellett letudom es akivel erdemes leelnem az eletem.
26 N
Igen, de azért nem mindegy, hogy ez 2-3 év alatt jön így el vagy mondjuk 10-15 év után. Mennyi ideje vagytok együtt? Én egyszer voltam hasonló helyzetben, és ott pl ez a rész az utolsó felvonásban volt. Bár ő nem mondta, hogy nem érez már nagy szerelmet, de utalt rá és a tettei is árulkodtak erről.
Sztem ha csak pár éve vagytok együtt, ez a vislkedés jelezheti azt, h szeret, tisztel, mint nőt, de vágyik valami újra. Annyit tehetsz, hogy leülsz és megbeszélitek ezt, hogy hogyan tovább, párod mit érez, mit szeretne? Ha ott kitérő választ ad, akkor bizonytalan önmagát illetően, talán maga sem tudja h mit akar még, akkor érdemes várni egy kicsit és több ilyet csinálni, amit leírtál, de ha inkább arrafelé hajt, hogy mondogatja, h ő nem érez már úgy és igazából nem akar bántani, stb. akkor sztem ott már az idő sem segít.
Jól írja az alső válaszoló, a szerelem múlik. Nem arról van szó, hogy utána már nem szereted, hanem arról, hogy egy ideig van csak az az érzés, hogy nem tudsz rajta kívűl másra gondolni, és semmi nem érdekel, csak ő. Fontos marad számodra és szeretsz vele lenni, "visszatérsz a valóságba".
Ilyenkor szokták néhányan azt érezni, hogy ez már nem szerelem és itt vége a dolognak. Ez az időszak valóban vízválasztó, de ahhoz, hogy ezt átvészeljétek, mindketten kelletek.
Ja és még egy fontos dolog. Nagyon figyeljetek egymásra és egymás igényeire.
31F
Most egy ideje együtt vagytok, vagy nagyon friss a kapcsolatotok?
Mi az ami miatt félreértések voltak, miért távolodtatok el egymástól (a párod szerint)?
Így elég nehéz válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!