Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy kutya miatt benne tudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kutya miatt benne tudnátok maradni egy rossz kapcsolatban?

Figyelt kérdés
5 eve vagyunk egyutt, jegyben jarunk. A parom es a csaladja teljesen ugy kezeli az 1 eve meglevo kutyankat, mintha a gyerekunk lenne. En mar nem szeretnek benne lenni a kapcsolatban, de a parom erzelmileg zsarol a kutyaval, hogy az nem birna egyedul lenni. En otthonrol dolgozom, velem szokott lenni, de oda nekem meg tuti nem adna. Mit tegyek?
2022. máj. 26. 00:46
1 2
 11/17 nemaRendőrség ***** válasza:
29%

@10

Erősen kétlem hogy a kérdező lenne a nő.

A férfiakat ritkán mossa át a média annyira hogy egy haszonállatot emberszámba vegyenek.

Ellenben én is ismerek 2 olyan nőt aki bármilyen borzalmasan is hangzik képes lenne kimondani mint a 9es, hogy nem csak egyszinten van, de még magasabb is

2022. máj. 26. 12:52
 12/17 anonim ***** válasza:
67%

11 a hozzáállásod végtelenül kínos. Én nem hangoztatnàm ezeket a helyedben.

Az nem agymosás, hanem empátia a többi élőlény iránt.

2022. máj. 26. 13:13
 13/17 anonim ***** válasza:
63%
Ez a nemarendorseg minden kommentjevel bebizonyitja hogy szakemberre lenne szuksege.
2022. máj. 26. 13:29
 14/17 A kérdező kommentje:
En vagyok a no.A parom neven van a kutya.
2022. máj. 26. 14:38
 15/17 anonim ***** válasza:
ezek a kommentek , sírok xd
2022. máj. 26. 16:56
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

"En mar nem szeretnek benne lenni a kapcsolatban"

Ez a lényeg.

Ne hagyd magad zsarolni.

2022. máj. 27. 14:08
 17/17 anonim ***** válasza:

Jaj, hagyjuk már.

Az csak egy kutya - szeretem az állatokat! -, én egy gyerek miatt sem maradnék egy szr kapcsolatban.

2022. máj. 29. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!