Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ábrándultàl már ki valakiből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ábrándultàl már ki valakiből a kutyájával való kapcsolata miatt?

Figyelt kérdés
Függetlenül attók, hogy egy kutya aranyos vagy nem aranyos, nem ez a lényeg. Ez a kutya ùgy van nevelve, hogy mindent szabad neki. Bent van a lakásban. Extrém elkényeztetett. Ha apuka átmegy a màsik szobába már koslat utána, túlzàs nélkül: NEM LEHET APUKÁRÓL LEVAKARNI. A lakàs nem tùl nagy, komolyan a kutya mindig benne van a szánkban. A kanapéra lefekszik probléma nélkül - mert apuka megengedi neki, sőt még fel is hívja. Egy nagy testű hosszúszőrű, soha életében nem fürdetett, nem kutyakozmetikázott husky-ról van szó. 14 éves. Megfigyelés alatt èrzem magam a nap 24 óràjàban, folyton bambul ránk, liheg, van mikor pukizik, minden testi folyamatait prámierplánban 2 méteres távolsàgbòl élvezhetem az állatnak. Folyamatos viták vannak, hogy bejöhet-e a hálòszobába, tehát már aludni se lehet nélküle. Mondtam többször hogy szakítsunk, keressen magának egy barátnőt akivel 3asban bùjhatnak ágyba. Nem akar szakítani, ragaszkodik hozzám. (is)

2022. jan. 3. 04:23
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
87%

Nem, a kutya 14 éves, nem sok ideje van hátra. Amúgy meg engem semmilyen állat nem zavar a lakásban. Ha téged igen az is érthető, de akkor miért jöttél össze vele?

Amúgy milyen apukáról van szó, ő kicsoda?

2022. jan. 3. 04:39
 2/46 anonim ***** válasza:
69%
Nem, a macskam ugyanezt csinalja es mind a ketten szeretjuk, hogy bujik. Egy kutyaval is ellennenk. Ebben a sztoriban csak az az aggaszto, hogy egy kutyat nem artana kozmetikushoz vinni rendszeresen. Ha szereti a kutyajat, akkor figyeljen ra oda rendesen!
2022. jan. 3. 05:27
 3/46 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem az "apuka" a pasija. Én amúgy megértem, belegondolva az embernek még a saját gyereke sincsen egész nap az "intim szférájában", és arra is rá tud menni egy kapcsolat hogyha tényleg 1 órát nem tudsz kettesben lenni a pároddal, mert a gyerek egész nap árnyékként követ, még aludni is csak veletek akar stb. Egy háziállat jelenléte is tud sok lenni. Amit írsz nekem is sok lenne. Én akkor éltem át hasonlót amikor otthon éltem még a szüleimmel. Mert anyám mindent megengedett a macskának, feljöhetett a konyhaasztalra, bemászhatott az ágyamba stb. Szerintem meg a macska aki 5 perce a szart kaparta az alomban, nem mászkáljon sem az ágyamban, sem az asztalon, függetlenül attól hogy amúgy szeretem. Ugyanígy a kutyának sem kéne ott lenni mindenhol szerintem.
2022. jan. 3. 05:45
 4/46 anonim ***** válasza:
55%

Én össze se jönnék ilyen emberrel, hacsak nem ilyen hülye gusztustalan lennék én is.

Ez borzalom az ilyen lakás, tele szőrrel rohadt büdös minden.

Persze aki ennyire odavan az nem ismeri ezeket el.

2022. jan. 3. 06:01
 5/46 anonim ***** válasza:
52%
Igen, van az a szint. Aki képes szájon csókolni a kutyáját-macskáját, úgy kezeli, mintha az egy kisgyerek lenne (ez olyan kis beteges, a macska az macska, azt még megértem, ha valaki embernek kezeli, de ne gügyögjön neki meg vigye karban állandó jelleggel, mintha az egy kisbaba lenne, mert ez extrém bizarr), alárendeli magát ezeknek (ma nem alszunk, mert Fifikének/Mircikének vonyíthatnéja/nyávoghatnékja van), aránytalanul sokat zsúfol egy kis helyre (khmrm: https://www.youtube.com/watch?v=7WoFyN1R-1g), megrágja neki a kaját, odadob neki minden jobb cuccot, az állatát pszichotikus személyiségének kiterjesztésére használja, mint a Simpsons egyik részében Ned egyik randipartnere aki kutyával érkezett, aztán közölte a "Találkozunk-e még" kérdésre, hogy "Muszáj, mert Fifi egy elkötelezett kutya".
2022. jan. 3. 06:12
 6/46 anonim ***** válasza:
53%

Hányingerem van amikor nyalja a kutya az ember száját.

Pedig minden kutya kinyalja a saját seggét, azzal tisztítja le.

Ezek teljesen agyament emberek, valami defektjük van .

2022. jan. 3. 07:29
 7/46 anonim ***** válasza:
31%
Igen. Megfigyelésem szerint aki ennyire kutya- vagy macskab*zi, az azért az, mert az emberek nem képesek elviselni.
2022. jan. 3. 07:58
 8/46 anonim ***** válasza:
8%
A macskás nők sem jobbak.
2022. jan. 3. 09:07
 9/46 A kérdező kommentje:

Először is: a kutya kitünő állapotban van, azon se lepődnêk meg ha 20 évig êlne, mint egy kiskirály uralkodik itt.

,Apukának' írom, mert kifejezi a dolog pikantériáját és igen, mint ahogy az utolsò is îrta, a barátom az emberek világâban nem êpp a legegyszerűbb eset. Azért kiváncsi lennék, ki mennyire tartanà idillinek, hogy ölelkezni akarsz a pároddal vagy csókolózni, erre gyorsan odajön a kutya, beletúrja a fejét a páromba és elkezd megugatni, mikor összeér a szánk. Ez a kutya fêltékeny és kisajâtító. Bármi nem tetszik neki, nyüszít és ugat, méghozza követelőzően. Én azt gondolom, hogy ez kicsit olyan mint a gyereknevelés. Az sem arròl szól, hogy mindent engedsz a gyereknek, mert a fejedre nő. Konzekvensen szokás gyereket nevelni. Még szerencse, hogy egyikünk sem akar gyereket, eltérő okokból, de ezek alapján soha nem is vállalnék vele gyereket, mert szegényt nem tenném ki annak a stressznek, hogy anya és apa folyton vitatkozik, hogy mit szabad és mit nem a gyereknek. Szexkapcsolatként indult a mi kapcsolatunk és abból fejlődött tovâbb.

2022. jan. 3. 09:08
 10/46 anonim ***** válasza:
46%
Te sem vagy különb a kutyánál. Te is féltékeny vagy . Egy kutyára... . Én inkább a kutyát választanám. Az okosabb.
2022. jan. 3. 09:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!