Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt kérdezte tőlem a párom, hogy nem-i ábrándultam ki belőle hogy hetente 1x találkozunk. Talán ő ábrándultam ki en belőlem?
Figyelt kérdés
Szerintetek ő igen, es azert kérdezte? Mert írtam neki, h nem, de ő igen. Es irta h azért gondolom ivy mert h megkérdezte? Es írtam hogy ha o nem abrandultam volna ki, akkor nem kérdezte volna meg.
(Bár ez csak az en velemenyem. )Utana írta h nem kell felre erteni, csak még akarta tudni. Irtam mosolygos smylet es annyit irt h mindegy. Es utana elis koszont, de nem ugy mint ahogy szokott.
2016. nov. 17. 22:41
1/6 anonim válasza:
Nagyon gyorsan feküdj le aludni. Vagy ha mègsem, ez attol meg a felnott parkapcsolatok kategoria.
2/6 A kérdező kommentje:
Ja és lány vagyok. Már 2ev 6honapja együtt vagyunk.
2016. nov. 17. 22:43
3/6 A kérdező kommentje:
????
2016. nov. 17. 22:44
4/6 anonim válasza:
Neharagudj de több mint 2 éve tudtok hetente 1-szer talizni sztem az édes kevés sztem beleunt nem àmbràndult ki de ha szereted akkor mond azt hogy szeretnél többet talizni mert így csak egymàs agyàt húzzàtok !
5/6 anonim válasza:
Am a pasik nem szeretik ha a nő kombinàl és szarul esett neki hogy ezt feltételezted rola !Mondjuk ên nem bírtam volna hogy 2év utan is hetente egyszer talizzunk max ha tàvkapcsolatban vagyunk max akkor!
6/6 A kérdező kommentje:
Eleinte tudtunk többet, meg nyáron is. De nekem suli, neki meg meló és o általában délutánra megy en meg akkor végzek, vagy akkor érek haza.
2016. nov. 17. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!