Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Azok a fránya exek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a fránya exek?

Figyelt kérdés
Volt egy barátnőm akivel több mint 8-9? hónapja szakítottam. Már nem voltam belé szerelmes. A kapcsolatunk eléggé bipoláris volt. Egyszer mennyei egyszer pedig maga a pokol. Én is hibás vagyok abban, hogy megromlott. Az alap probléma az volt, hogy a kapcsolat elejétől fogva az ex pasija szelleme ott lebegett köztünk. Bevallom férfiasan nagyon szerelmes voltam belé, de ezekkel a dolgokkal lerombolta bennem a bizalmat és féltékeny voltam. A másik dolog az volt, hogy szinte minden egyes nap a múltjáról paanszkodott, lelki gondjai voltak. Szakítottam mert kb 8honap járás után bevallotta, hogy amikor össze veszünk akkor rá szokott írni az exére egy "Mizu?"-t. Lehet keménynek tunök, de számomra legfontosabb az hogy megbizhassak a páromban. Kellett kb 4-5honap mire fel tudtam állni a padlóról és újra ismerkedni kezdtem. Találkoztam valakivel akivel par randi után össze is jöttünk. Jól érzem magam vele, minden passzol (kémia,.célok,humor,bizalom) Az exem sokszor eszembe jut, nem beszéltem vele 6honapja, biztos vagyok benne hogy nem szeretem már, és nem is hiányzik mégis sokszor gondolok rá. Nektek volt hasonló? Hogyan tudtatok egy "mérgező" kapcsolat után újra megnyílni valakinek?
2022. ápr. 26. 01:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos van ooyan hogy mindig az kell akit nemnkaphatsz meg. Ezert nem vonz az uj hanem inkabb az előző.

Az uj kapcsolatod akkor feledtetné csak az előzőt ha ra is feltekenynek kene lenned

2022. ápr. 26. 05:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem érzek iránta vonzalmat. Az új barátnőm iránt kezdenek érzéseim lenni, viszont az ex sokszor eszembe jut pl eszembe jutnak sokszor azok amikkel mélyen megbántott...ilyesmik semmi hiányérzet, vágy...stb
2022. ápr. 26. 06:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Megakadtál a feldolgozási folyamatban, ezért gondolsz még rá. Ha vannak jó barátaid, beszéld ki magadból, amíg nem tudod elengedni a sérelmeidet, ha nincsenek vagy nem engedik, egy pár alkalmas terápiás beszélgetés sokat segíthet. Volt barátnőm, aki hasonlóan járt, mint te, visszament a pszichológusához (már vége volt a korábbi, más miatti terápiájának), volt pár alkalom ülése, és el tudta engedni.
2022. ápr. 26. 07:11
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt ilyen exem. Sokat bántott lelkileg, az önbecsülésem a föld alá került a kapcsolatunk alatt.

Sokáig tartott míg fel tudtam ezt dolgozni.

Amikor megismertem a mostani barátomat, nagyon nehezen nyíltam meg neki, mert féltem, hogy ő is azt csinálja majd velem.

2-3 hónap kellett ahhoz, hogy meg tudjak bízni benne.

De most már 8 hónapja együtt vagyunk, és nagyon boldog vagyok.

2022. ápr. 26. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!