Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fránya szerelem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most végeztem az egyetemen fél éve, és már dolgozom. ( 26/F) Eddig nem volt barátnőm, csak pár " kalandom " és mindig egyedül voltam. Csak a tanulásnak és a sportnak éltem + barátok. Rettentően magányosnak éreztem magam és úgy gondoltam ideje lenne már valaki mellém. Hála égnek, meg is találtam azt a lányt, akiért most szívem lángol. Ismerem ~ 1 éve, és együtt vagyunk 5 hónapja. Ő 24 éves, és rengeteget tanul ( egyetemista ). Sajnos csak hétvégén találkozunk, mert ő másik városban tanul, én meg szintén távol dolgozom az otthontól.

Rettentően szerelmes vagyok, a munka nehezen megy pedig kreatívnak kell lennem de mindig az eszemben jár. Futáson kívül figyelmem nem tudom lekötni egyáltalán.

Sajnos nem felhőtlen a kapcsolat, mivel ő az " első " sok hibát követek el, néha rosszat beszélek...

De ennek ellenére szeret, és szerelmes ( állítása szerint.) Bár kevésbé érzem, ez a baj, jégszívűnek tartom... :=(

Sajnos az összekapásoknál nagy szerepet játszik a múltam, ahol elkövettem 1-2 hibát, amit mindig a szememre hány, annak ellenére hogy megbeszéltük és megkértem ne tegye. Idegesít hogy állandóan a telefont nyomogatja, elvan a világában, ennek ellenére nem vagyok féltékeny. Legrosszabb tulajdonságom hogy aggódó vagyok, és a szálakból tudok kreálni 30 at, még ha nem is igaz.

Megváltozott az életem hogy együtt vagyunk, jó is meg rossz is. Ha vele vagyok jól érzem magam... hiányában SZENVEDEK.

Mit tudok tenni hogy ne vágyjak rá annyira? Ne gondoljak rá annyira?

Szenvedést érzek, valahogy ez a rózsaszín köd még sem az aminek látszik.. Ha nem érzem magam Felhőtlen boldognak akkor nem kellene erőltetnem?

Köszönöm a megtisztelő válaszokat!

2017. márc. 16. 18:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Az biztos,hogy kompromosszumot kell megtanulni kötni! Tisztelni kell egymást,legyetek egyenrangúak! S igen,az nagyon nem jó,mikor felhozzák a múltat,de lehet azért,mert nem lett jól megoldva,nem nyugodott meg a lelke. S az baj,mikor végre együtt lennétek,de akkor is telefonozik,úgy gondolom ezzel,nem adja meg neked a tiszteletet.

19/L

2017. márc. 16. 18:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem minden exem ilyen volt, lehet, hogy sok nő ilyen még. Bár reméljük nem.
2017. márc. 16. 18:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Ne vedd zokon, de látszik hogy ez az első kapcsolatod. Én csak az utolsó kérdésedre ("Ha nem érzem magam Felhőtlen boldognak akkor nem kellene erőltetnem?") válaszolnék.

Minden (de tényleg az égvilágon minden) kapcsolatban vannak problémák, amiknek egy része egyszerűen abból áll, hogy más a két fél hozzáállása (a kapcsolathoz és sokszor az élethez is). A legtöbb ilyen probléma megbeszélhető - ez nem jelentzi azt, hogy teljesen azt kapod, amit szeretnél, hanem valami kompromisszumra juttok. Az itt felsorolt problémáidat egyszerűen meg kellene beszélni - nugodtan nem veszekedve - és valami egyezségre jutni. Ha ezután sem működik a dolog, akkor kezdj drasztikus lépéseken gondolkodni.

2017. márc. 16. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!