Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik hány százaléka mehet csak azért bele a házasságba, hogy megtartsa a nőt?
Saccra olyan 95% lehet a házasodó férfiak aránya akik csak azért házasodnak, hogy megtartsák a nőt.
Én is ilyen vagyok, a házasságot egy elavult, semmire se jó intézménynek tartom, ahhoz hogy 2 ember aki szereti egymást együtt legyen, nem kell papír, sem az esküvői felhajtás.
De ha összejönnék egy lánnyal, és nagyon szeretném, és a mániája lenne a házasság, hát belemennék jópofát vágva, de erősen utánanézve a jogi dolgoknak...
Szerintem ebben semmi rossz nincs Ha szertsz es komolyan gondolod akkor mond ki ezt mindenki elott vegyel feloesegul.\
Ha nem akkor nem gondolod komolyan ne pocsekoljuk egymas idejet.
Meg akarsz tartani ? vegyel felesegul.
Nem vvagyok senki macaja páááárja szeretoje baratnoje orokre.
A ferjem is azert vett el mert szeretett es maganak akart megtartani orokre.Ez a normalis
7, ezért, mert a legtöbb nőknek szüksége van egy biztos pénzforrásra, ha szülni & gyereket szeretne és emelett nem szeretne nyomoruságos körülmények között élni. Ezt pedig úgy tudja magának bebiztosítani, hogy ha egy lehetőleg jól kereső/pénzes fickót magához láncol.
Így igazából nincs is más választásuk, mint hogy kizsarolják a házasságot, persze ez csak azoknál a férfiaknál működik, akik nehezen vagy esetleg egyáltalában nem találnak más nőt maguknak, nem véletlen, hogy a nők egy bizonyos kor felett direkt béna (női nyelven stabil), de pénzes férfira hajtanak.
Amúgy elképesztő, hogy a nők kisírták ugyan maguknak az egyenjogúságot, de az alapvetően élősködő ösztöneiktől sose fognak megszabadulni.
Így aztán nem elég, hogy el kell viselnünk az élősködést, de már a pofájuk is óriási lett, és azt is tűrnünk kell.
Értelmes férfi a mai korban nemhogy nem akar házasodni, de még barátnőt se tart, legfeljebb szexpartnert, vagy k**rvázni jár.
Bolondok vagytok tuti Aki szeret az felesegenek akar.
Aki kihasznal annak papir nelkul ugye a legjobb.
Eloskodo?? eletemben egyetlen egy napig nem tartott el senki.
Mivel jo allasbol mentem szulni igy a szulesi szabi penzem magas volt.
Soha nem volt szugsegem a ferjem penzere
A hazassagba sajat autot sajat appartament vittem reszben oroksegbol reszben sporolasbol.
Felsofoku vegzetseggel rohogve eltartom magam es a gyerekeket is sot ha kell a ferjemet is siman.
De ferjem ua anyagi szinetl indult nehogy bar belolem eljen vagy en belole
Szerintetek csak eloskodo nok vannak es troger nosulni nem akaro feszekrol feszekre szallo ferfiak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!