Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik hány százaléka mehet csak azért bele a házasságba, hogy megtartsa a nőt?

9, ne hívjuk már élősködőnek a nőket! Ők csak a saját érdeküket nézik és pontosan tudják, hogy a férfiak többségénél a punci(megvonás) az egyetlen fegyver, amivel az akaratukat el tudják érni, mivel a férfiak többsége igen nehezen jut szexhez, ha egyáltalában hozzájut.
A nők számára az a rémálom, ha a férfiak öntudatra ébrednek és nem hagyják magukat irányítani és kihasználni, mert tisztában vannak a női pratikákkal és pontosan tisztában vannak, mit miért csinálnak. Nekik ugyanis szükségük van a balek és naiv férfiakra, miután kiélték magukat és "megváltoztak".

Valószínűleg úgy is kívánnák valamennyire, mert egész kicsi koruktól az van a nőkbe nevelve, hogy a házasság az élet értelme, a szép esküvőn ők a legszebbek, ők a középpont, és húú meg ha, és a hercegnőket is feleségül veszi a királyfi, így őket is feleségül kell vegye valaki, és nem csak egy kis polgári szertartással, hanem nagy bulival, esküvői ruhával, templomban, akkor is ha mind2 fél akkora ateista mint egy ház...

# 12,
jó, hát csúnya szó az élősködő, de ha valaki mással akarja eltartatni magát meg a gyerekét, akkor az élősködés, minek szépítsük.
A baj alapvetően ugye az, hogy a férfiak régen eltűrték az élősködést cserébe azért, hogy a nő szül nekik utódot, bármikor kefélhetnek egy jót, mindig ott van az ebéd pontban délben az asztalon, és mindig az van, amit ők mondanak, a nő nem pofázik bele a dolgokba.
Ez így egy működő modell volt több tízezer éven keresztül, mert a kölcsönösségre, a valamit valamiért elvre épült.
Ez egy annyira régi dolog, hogy kvázi ösztönös viselkedés a nőknél, és a férfiaknál is.
De jött az emancipáció, a feminizmus, onnantól kezdve ez a rendszer felborult, egyoldalúvá vált, mert az ösztöneit egyik fél sem tudta maga mögött hagyni; a nők sem az élősködési hajlamot, és a férfiak sem az uralkodási hajlamot.
Tehát, a nők továbbra is élősködni akarnának, de már nem tűrik az uralkodást, amit viszont a férfiak akarnának, így aztán a párkapcsolatok gyakorlati megvalósulása manapság az lett, hogy a férfi keresi a pénzt, eltartja a nőt, de cserébe a nő nem ad már alázatot, behódolást, hanem belepofázik mindenbe, ami viszont sérti a férfi büszkeségét, és így a férfi cserébe nem kap semmit.
Nem is véletlen, hogy nem működnek a kapcsolatok.
És ne jöjjön nekem senki azzal, hogy "én nem vagyok élősködő, magamat tartom el, blabla". Igen, tudom, vannak kivétel nők, és kivétel férfiak is, de a nők és a férfiak 99%-a ilyen, amit leírtam, ezen nem változtat az a néhány kivétel.

A szerelemhez nem kell házasság. Ami nem érv a házasság ELLEN.
Az önkéntes statisztikád hervasztó. Körülöttem tízen-husznéves, boldog házasságokban élnek emberek úgy, hogy a férfiak akartak házasodni. Igaz, ehhez meg kell találni a megfelelő partnert.

TÉNY: egy átlagos nő 4 órával többet dolgozik NAPONTA, mint egy férfi.
Miközben ők szülnek ÉS ők nevelik a gyerekeket is, ami ebben nincs is benne.
Ennyit erről.

Te honnan tudod, hogy mit tesz egy értelmes férfi?

Én a helyedben nem híresztelnem a tökéletes tájékozatlanságomat, mert kva kínos.
WEF felmérés, HA neked mondd ez egyáltalán valamit.
"Évente átlagosan 39 nappal dolgoznak többet a nők, mint a férfiak - derült ki a Világgazdasági Fórum (World Economic Forum, WEF) friss jelentéséből, amely szerint Magyarországon a nők 46 perccel dolgoznak többet naponta, mint a férfiak."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!