Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok fontos neki? Miért nem ír rögtön?
Tini kategória.
"én szinte mindig írok neki, bármilyen tevékenységet is végzek, szaladok a telefonhoz, ha hallom, hogy írt" - Ez a te bajod, már bocs. Nem arról szól egy párkapcsolat, hogy ennyire függesz a párodtól, piócaként tapadsz rá minden percben és félredobsz mindent egy csettintésre. Neked nincs saját életed, hobbid, barátaid? Nem várhatod el senkitől, hogy minden percben a rendelkezésedre álljon csak azért, mert te ennyire függesz a másiktól, ez még egyáltalán nem jelenti azt, hogy kevésbé vagy neki fontos, hanem azt, hogy nem ilyen tapadós típus, amivel semmi baj nincs. Ahelyett, hogy a neten pötyögnétek állandóan, inkább telefonáljatok/Skypeoljatok esténként, sokkal minőségibb kapcsolattartási forma egyébként is.
Ó, remélem, csak unatkozol az iskolai szünnapon, és nem jutott eszedbe jobb, mint ide kiírni valami idétlen kérdést. Minden egyéb esetben kérem
"nyomják meg a piros gombot, és nyugodjanak békében".
Miért kéne állandóan a telefonján lógnia, hmmm!?
Az, hogy te sz*rni is viszed magaddal, egy dolog, de másnak lehetnek egyéb elfoglaltságai, minthogy a kapcsolatfüggő barátnőjével cseverésszen egész nap.
Mellesleg én sem cipelem magammal mindenhová, ha a párom nem tud várni hiszti nélkül 5-10 percet, míg elintézem, amit kell, így járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!