Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért fontos először leválaszt...

Miért fontos először leválasztani az usb t, mint enélkül rögtön kihúzni?

Figyelt kérdés
2016. júl. 23. 22:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Adatvesztés esélye nagyobb ha csak kihúzod. De elég kicsi. Régen ki szoktam csak húzni, és minden működött... Havernak kellett frissíteni valamit PS4-en pendriveról, aztán csak kihúztuk és nem ismerte fel a fájlt... Megint rátettük, kihúztuk, semmi... Aztán kivettük úgy, hogy leválasztottuk, és akkor meg ment. Érdekes, régen lehetett kihuzogatni... Akkor működött...

Egyébként én jártam úgy, hogy kihúztam, és közben települt egy játék róla... Ha leválasztom, akkor szólt volna, hogy "hé haggyad aztat ottan, me' még települ a játékod he'".

2016. júl. 23. 22:15
 2/4 anonim ***** válasza:
az adatvesztés mellett még ott van az az eshetőség is, hogy maga a pendrive tönkre megy.
2016. júl. 23. 22:25
 3/4 anonim ***** válasza:
én egyszer zenéket raktam pendrivera nem választottam le az autó meg csak annyit írt ki hogy NO FILE :D azóta leválasztom
2016. júl. 24. 00:39
 4/4 Hominida ***** válasza:
2016. júl. 24. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!