Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez esetben mit tennétek?
Figyelt kérdés
A pàrommal több éve járunk és tesz olyan kérdést hogy ha eljàrna melozni én meg e csalnàm ?Perste mondtam hogy nem ez volt a kapcsolatunk elején és most évekkel később is megint elkezdte ugyan ezt és màr nem is kérdezi hanem elmondja hogy ő ezt àlmodta hogy én megcsalom nem egyszer àlmodta és ugy érzem hogy nem bízik meg bennem!2017. márc. 15. 12:23
1/18 A kérdező kommentje:
Mondta hogy nem egy nő ismerőse van aki megcsalta a pàrjàt akik kinn gürcölnek!
2017. márc. 15. 12:25
2/18 anonim válasza:
És akkor most magyarul is, légyszíves...
3/18 A kérdező kommentje:
Sztem érthető!:DTanulj meg értelmezni!
2017. márc. 15. 12:26
4/18 anonim válasza:
Szóval úgy értette a párod, hogyha kint dolgozna külföldön, akkor megcsalnád-e? És szerinted nem bízik benned?
5/18 anonim válasza:
Tiszteld meg az olvasókat azzal, hogy értelmesen fogalmazol, cserébe megtisztelnek azzal, hogy értelmesen válaszolnak.
6/18 anonim válasza:
Te meg felnőtt emberként tanulj meg értelmes, tagolt szöveget kiadni a kezedből, hogy ne kelljen hosszú percekig a mondandód értelmén töprengeni, miközben egy félanalfabéta tanulatlan proli képe rajzolódik ki elénk...
7/18 anonim válasza:
Akkor most leírom ezt a kérdést Drága Kérdező értelmesen!!!
A párommal több éve együtt vagyunk, és megkérdezte, hogyha külföldön dolgozna megcsalnám-e? Persze mondtam hogy nem. Ez volt a kapcsolatunk elején. És most, évekkel később megint elkezdte ugyanezt mondani. Többször is azt álmodta, hogy megcsalom. Úgy érzem, hogy nem bízik bennem.
Na valahogy így kellett volna...
8/18 anonim válasza:
7-es nagyon köszi.
Esküszöm, nem értettem, pedig már ötször elolvastam!!
"persze mondtam hogy nem ez volt a kapcsolatunk elején" - ez kifogott rajtam.
9/18 anonim válasza:
Nincs mit! Igazából az egész kérdés értelmetlen... Össze-vissza írta a szavakat, nem tett sehova írásjeleket. Ezek nélkül lehetetlen értelmezni a szöveget.
10/18 anonim válasza:
"meg e csalnám"
Kifolyt a szemem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!