Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez esetben mit tennétek?
Figyelt kérdés
A pàrommal több éve járunk és tesz olyan kérdést hogy ha eljàrna melozni én meg e csalnàm ?Perste mondtam hogy nem ez volt a kapcsolatunk elején és most évekkel később is megint elkezdte ugyan ezt és màr nem is kérdezi hanem elmondja hogy ő ezt àlmodta hogy én megcsalom nem egyszer àlmodta és ugy érzem hogy nem bízik meg bennem!2017. márc. 15. 12:23
12/18 A kérdező kommentje:
Nem kell itt a lejàratàs !Mindenki magàbol indul ki !:DAhogy ti is !:D
2017. márc. 16. 12:10
13/18 A kérdező kommentje:
Utolsó sztem vagy rossz a làtàsod vagy beképzeled a dolgokat pfff!
2017. márc. 16. 12:11
14/18 A kérdező kommentje:
Jahh bocsànat telefonnal irtam és elgêpeltem pàr szöveget !Jahh azért is elnézést nem tudtam hogy ti mêg az iskolapadban ültök !:D
2017. márc. 16. 12:20
15/18 A kérdező kommentje:
12-es ezzel csak magadat jàratod le ahhoz meg külön gratulàlok hogy 74%-ban hasznos a vàlaszod!:DKívàncsi lennék akkor ha nem a màs kérdêseivel fênyeznêd magad hanem egy önàlló mondatot írnàl akkor mennyire lenne hasznos a vâlaszod !Ez a te szegênységi bizonyitvànyod gratula mégegyszer!:D
2017. márc. 16. 12:26
16/18 A kérdező kommentje:
6-os a tanulàs ott kezdődik ahol az ember ràjön hogy hibàzott te még erre sem vagykêpes !Ergo fejlődni sem vagy kêpes akkor ki a tanulatlan analfabéta !Nem is ismersz akkor eleve nincs jogod megkérdőjelezni a tudàsomat sztem neked kellene tanulni ês kussolni !
2017. márc. 16. 12:54
17/18 A kérdező kommentje:
7-es nagyon köszi bla bla bla ez a vàlasz 0&-ban volt hasznos!Esküszöm ha nem érdekel mi francnak irsz ide te is szànalmas vagy !A sajàt butasàgodat akarod kompenzàlni azzal hogy mekkora dinka vagy és sajnos egyre több ilyen vâlaszoló van mintha kötelező lenne vâlaszolni !pffff
2017. márc. 16. 13:05
18/18 A kérdező kommentje:
Sajàt butasàgodat akarod kompenzàlni azzal hogy màsokat hülyének vagy butànak nêzel dinka vagy nagyon!
2017. márc. 16. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!