Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szeressek ki a barátomb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szeressek ki a barátomból hogy szakítani tudjak?

Figyelt kérdés

Sajnos szerelmes vagyok de pszichopata.

Néha bekattan az agya es mantrázza hogy csalom es elkezd dühöngeni. Főleg ha fáradt azaz képes olyanra hogy félálomból kelve lefog vagy a nyakamat lefogja es elborult fejjel mantrázza a dolgait.

Irtó betegesnek néz ki olyankor amikor valami elpattan nála. Idegrendszeri a baj.

Betegségtudata nincs, mindig engem tart hibásnak, ha ideges.

De ezen kívül álmaim férfija, filmbe illő amiket csinálunk együtt, repkedek vele, soha életemben senkivel nem voltam es nem is leszek soha ilyen boldog mint vele.

Nagyon szeretem őt de van ez a betegsége, ami miatt veszélyes kapcsolatra és amit nem lát be.

Állandóan otthagyom olyankor, hogy ne essen bajom, es allandoan elmulik ez nála, es megint boldogság és hatalmas szerelem van.

Így állandóan folytatjuk es ez megy.

Másik barátom soha nincs elotte sem volt, a pasik lekezelnek lenéznek, szexre akarnak csak használni stb. Ő az egyetlen, aki szeret.

#szerelmesen szakitani
2022. ápr. 25. 07:00
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Leirtam mit szeretek benne. Amikor nincs bekattanva.
2022. ápr. 25. 12:03
 32/33 A kérdező kommentje:
Akkor mindent.
2022. ápr. 25. 12:04
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

Kezdem azt hinni, hogy direkt vagy ilyen hülye provokátor.

Aki annyira elborult, hogy “tiszta” aggyal (kétlem, hogy tiszta) is jogosnak érzi a kirohanásait, az helyből kuka.

Tudod, ki magyarázkodna alaptalanul és élne terrorban.

Én pàr hónapig magyarázkodtam, aztán úgy döntöttem, hogy viselje ő a saját terheit, ne velem cipeltesse.

Olyan felemelő euforikus érzés volt szakítás után, hogy végre minden sz@rtól megszabadultam, ami nem is az enyém volt, hogy azon gondolkodtam, hogy bírtam vele lenni egy évig.

Egy ilyen kapcsolat az egyedüllétnèl ezerszer rosszabb. A pokollal egyenlő. Nem tudja az ember, hogy mire kel fel reggel, mire megy haza, mikor kattan be. Gyakorlatilag te vàllalsz felelősséget is ő érte, mert ő nem hajlandó. A sajàt testi èpségedet teszed minden nap kockára a boldogság pillanatnyi illúziójáért.

Komolyan ekkora önsorsrontó vagy?

Azt pedig ne hidd, hogy más nőknek komoly ajànlatokat tesznek. Mind kapunk szexajánlatokat, csak nem törődünk velük. Ez nem minket minősít, hanem azokat a férfiakat.

2022. ápr. 25. 12:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!